Спремна бев и да страдам ако имаше кој да се бори со мене.. Но јас сум била сама изгледа... епа сам човек битки може само со себе да води, не со светот.. Мислам, може со сите ама еден ден ќе изгуби желба, ќе му се смачи.. А зошто би ги водела кога веројатно ми е убаво во своја кожа?! Ќе видиш како се војуваат битки кога ќе останеш сам...целосно сам. До пред 3 год друг војувал битки за тебе.. овие 3 год ете ме мене, права будала.. Редно е сам да страдаш..
Да те измислев немаше толку совршен да бидеш. Го обожавам твојот мирис, го обожавам твојот глас, обожавам кога ќе ме допреш, обожавам што ме гледаш како солза, обожавам што правиш да сум секој ден среќна, за мене ТИ си најсовршениот.
Да знаев дека воопшто око нема да ми трепнеше за тебе деновиве, да знаев дека немаше да се растажам кога некој ќе те спомнеше имаше луд да го направам, будала. Фaк ит, успеав.
Добро знаеш дека доволно е да направиш само еден чекор спрема мене за јас да направам 1000 спрема тебе,а можеби и баш тоа е причината што те турка од мене.Знаеш дека и после се ми значиш премногу, и дека секогаш јас ќе бидам таа што силно ќе те гушне кога сите други ќе те шутнат...
Каков фасцинантен примерок на биполарно гомно си ти... Би ти кажала да се лечиш, ама ти заминало магарето одамна.
Епа дојде и тој долго очекуван ден, фалати што ме развесели, ајде и утре пак, нечекај повеќе. Добра ноќ. Б.
Можеби требало да се соочиме со лошиот период за сега уште повеќе да се зближиме. Премногу се заљубив во тебе, не сакам да замислам да сум без тебе. Spoiler Едвај чекам да се видиме за некој ден, спремај се .