Кротко си нешто.... Ми те нема,а така очајно ми треба да ме подзабележиш малку,барем едно здраво она глупо,без голема буква,без смајлиња на онај скапаниот чат од фб....ништо повеќе,само знакче дека не си ме заборавил мене и тоа...
срцееееееее ова вечер нема да ја заборам ај шо си поминавме убо си поминавме ама на крај че загиневме бе арно господ беше со нас и не чуваше како се зализга колата незнам ама и јас мозок бе свртив на волан со раката на кочница се спаси колата леле сама вкола ох боже ова вечер ако склопам око арно ќе биди фалати боже што се вративме задрави и живи фалати
сега во овој момент би му кажала дека го сакаммммммммм нај нај најмногу и дека мнооогу ми недостига...
Имаш ново фризурче мрсле едно и сега мислиш фраер си? Епа не си Мислиш дека ако не се јавуваш, јас ќе ти се јавам? Седете си со другар ти тупете го како да се смири со девојката, дур не сум те отачила јас тебе. После ќе ви остане само да се тешите. Ама не можам да те откачам бе мрсул еден немам му*а
Бидејќи си љубител на поговорки еве ти една „два остри камења не мелат„ па така нема брашно,нема леб па ќе се јадеме меѓусебно . Ти комплициран,јас уште покомплицирана,што мозе да произлезе од нас-само комликации.
Понекогаш знаеш да предизвикаш солзи на моите очи, но од среќа, од задоволство што те имам покрај мене. Да , убаво ми кажа - премногу сме поврзани, зарем може повеќе од ова? Не, не може. Извини што понекогаш се сомневам во твојата љубов, знам никој друг не би го истрпел ова што ми се случува , што ни се случува на нас. Фала ти што си покрај мене и во добро и во зло. Те сакам.
а ме сакаш МЕНЕ а????? Е НЕМА????? знаеш зошто??? оти си премногу глупав за да ме задржиш покрај себе затоа губи се со сите твои политички активности и онака си еден од лидерите таму прави што сакаш, мене остави ме да живеам на мира без вообичаени караници и проблеми со тебе, и да си уживам со лугето кои заслужуваат да бидат со мене оти сватив дека нема простор во твојот живот за мене а ни во мојот живот за тебе see you in hell darling
Ајде да одиме да јадеме нешто вкусно, да се напиеме убаво црвено винце и да завршиме под топло јорганче
Te сакам бебе мое најубо ти си најубото нешто што ми се случило во животот,ти си љубовта на мојот живот,кога сум со тебе се чуствувам како да сум на облаци ..... абе абе најубо едно знај дека ТЕ САКАМ и ЌЕ ТЕ САКАМ НАЈМНОГУ СЕКОГАШ
Утрееее... утре ке се видиме ти ветувам ... Ќе правиме се што правиме. Извини за моево наелектризирано расположение деновиве ... Ама мислам дека знаеш а и многупати е докажано... Твоја сум и те сакам ...