Не заслужувам јас толку добар дечко како тебе јас со моево понашање заслужувам да ми раскинеш без око да ти трепне а ти толку си добар толку си грижлив и после се што помина до мене ,знам дека имам многу тежок карактер ама многу те сакам . Секогаш ме третираш како принцеза дури и кога имам злобни испади секогаш пробуваш да ме смириш и да ме разбереш, со што заслужив ваков предобар дечко?
Не би те заменила за ништо на овој свет. Знаеш некогаш страшно да ме изнервираш, ама не можам долго да бидам лута на тебе. И порано бевме вакви, еден без друг не можевме. После толку лоши работи што се случија ти беше тој кој беше цело време до мене и ми беше рамо за плачење. Ти благодарам за сè, за неизмерната љубов која ја имаш, за трпението и живците. Знам дека не ти е лесно со мене, а посебно не кога сум во ПМС Те сакам
You have broken into my heart This time I feel the blues have departed Nothing can keep me away from this feeling I know I am simply falling for you
Не знам што да мислам за тебе. Не зашто ти се менуваш нон стоп, туку од што јас не знам што сакам. Еднаш те сакам многу, еднаш сакам да те повредам. Издржа многу... многу повеќе од што треба да издржи човек во една врска. А те мислев за слабак, несигурен, дури и глупав. Сакам да одмориш, да се смириш. Ама не да одмориш од мене, туку од онаа моја страна која до денес ти ја тестираше машкоста.
Последниот пат кога тука ти пишав, партал те направив. Ама заслужено беше. Мравојад еден, си се смеам на креативноста. Ама помина и таа бура. Промена на перспектива чуда прави. Сега само сакам да ти кажам колку сум среќна што те имам, што те сакам и што сум сакана. Уште ми е скроз нереално дека имам некој што ме знае без никаков филтер, со кој можам да бидам тоа што сум (едно големо дете), и ме сака и се грижи, и што во овој гигантски свет, истиот човек го сакам и јас. Прва љубов си ми, и немаш појма колку покрај тебе научив и за себе и за светот. Животот ми е толку поубав со тебе.
Ноќта ќе биде долга. Болна. Цел ден се спремам. Треба толку работи да ти кажам, а имам грутка во грлото. Збор не можам да кажам. Само нека заврши побргу и безболно. А мора да заврши. Твоето збогум помалку да ме боли.