Tolku sme slicni i tolku razlicni, zarem e mozno? Me izluduvas najveke na svet i me smiruvas vo istiot mig. Vo tebe pronaogjam nesto sto kaj nikoj ne sum go pocustvuvala do sega. Koga si do mene, se custvuvam hrabro, navistina hrabro.
Ме налути деновиве ама не можам тебе долго да ти држам лутина. А и така имам 300 други работи за правење, не сакам времето да го проаѓам расправајќи се со тебе.
ЈАс сум среќна што си во мојот живот. Со тебе чувствувам експанзија и плус се чувствувам своја на свое. Едвај чекам да ми те видам, секој атом од твое тело да го почувствувам.
Е вака како во последниве три месеци требаше да биде од сам старт. Без кавги, без нагли промени, без правење работи од инает.. Токму ваков те сакам, кога сме сложни. Не требаше да ни се случат еден куп срања за да сфатиме колку сме си потребни еден на друг и колку никој друг не се замара дали ни е погодено или не. Сите од страна си гледаат сеир и мило ми е што го сфати тоа.
Моите симптoми: пеперутки во стомакот, несоница, треперење на колената, еуфорија, тахикардија Мојата дијагноза: вљубена во тебе Лек: се' уште не е пронајден
Само ти можиш да ми го разубавиш денот Гледам оп порака од тебе Сега имам поголема енергија за работа
Се плашам дека ќе те изгубам.... Ти не кажуваш, велиш добар си, велиш сѐ е во ред, ама чувстувам дека не е зашто те познавам добро. Најмногу се плашам дека еден ден ќе се разбудам со лоши вести за тебе и нема повеќе да те гушнам. Те молам издржи...за мене, за нас
My last made me feel like I would never try again But when I saw you, I felt something I never felt Come closer, I'll give you all my love If you treat me right, baby, I'll give you everything