Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.304
    Знам мн огу зборови кои не ги кажав јас......но во овој миг ти одведи ме ...барам....да те допрам да те освојам да те одведам по пат на љубовта....
    Само ти и само јас.. :(

http://www.youtube.com/watch?v=dwleCf01 ... re=related

2. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.274
    Допаѓања:
    67.881
    Што да ти кажам бе срце мое, дека те љубавм најмногу, дека ти си мојот живот?
    Го знаеш веќе тоа, а ако треба цел живо ќе ти го повторувам секој ден, по сто пати :inlove: :inlove:

3. ocajna93

ocajna93 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2010
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    8
    Сакам да те гушнам силно како некогаш..зошто веќе не си крај мене? копнеам да те имам уште една ноќ до мене, да си поминеме на начин на кој само ние знаеме..тешко ми е..врати се кај мене, врати ми ја среќата која ја имам само со тебе...ќе те пратам како сенка..целиот твој живот..и уште нешто..да...ТЕ САКАМ НАЈМИЛ МОЈ! ;( ;( ;( :u: :l:

4. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    БРАВО!!! Докажа дека си будала уште еднаш...

5. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Абе многу те сакам :lol:
    Вечерва ќе ти покажам што знам и умеам :!: :lol:

6. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    639
    Те оставам вечер сам! Сакам да ти недостасувам! Топли се сам во крветчето твое,и онака вчера ме кудеше дека многу се врткам :$ Ете сега сам си се врткај и си се топли!
    И другооо... и ти ми фалиш! :*

7. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    10.443
    Утре...утре...утре...утре...утре...утрееееее!!! Да,да,да,да, сакаше да ме изненадиш, ама те открив!!! Ќе те гушнам толку силно и топло ииииии...сакам да те видам ангелче мое :*

*среќа моја што не ги читаш овие постови, ќе мислиш дека сум најпатетичното суштество на светот :lol:

8. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.951
    љубавииииииииииииииииии те гушкам :* :* :*

9. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    824
    Кога мислам на тебе...јас мислам на љубов...засекогаш мил мој...без оглед на сите и се...

10. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.391
    Допаѓања:
    262.101
    Ме разбуди во 7 со отворени ролетни и растргани завеси за да ти легнам на рамо и да го гледаме снегот како паѓа. Знаеш дека несакам зима ни снег ама те сакам тебе, а кога гледаме заедно како луди низ прозорец почнува и да ми се допаѓа. Цело утро имам насмевка на лицето само поради тебе и малите убави нешта што ги делиме заедно.

На femina90 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. AnoreXic

AnoreXic Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    7
    Заедно пребродивме толку многу кризни периоди, а еве дојде моментот кога facebook ќе не раздели. Проклет да е Zuckerberg и проклет да бидеш и ти и твоите курвести пријателки!

12. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.271
    Допаѓања:
    57.130
    Пораснавме, но се’ уште знаеме да бидеме истите деца како некогаш.
    Ден поминат со стари видео игри и смеење - мислам дека токму тоа ми требаше. Насмевки и безгрижност.
    Фала :*

13. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.345
    Ептен те сакам да ти кажам, само да е насмевнеш сонце ме огрева :inlove:
    Претпоставувам љубов вистинска е...

На marama му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
  15. loveme02

loveme02 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    хм...
    од каде да почнам?!
    Колку глупаво прашање... :rock:
    Почнувам од самиот почеток,од нашето прво запознавање...да...знам....ке речите колку е банална со муабетиве....но,според мене почетокот е најважен!Па така и нека остане :)
    Прекрасно срамежливо момче,но со добар стил :D Па фала богу имам вкус! :P
    Е...да останеше сеуште таков и денес..нештата ќе беа поинакви!За жал,времето минува па и ние луѓето се менувааме!Ќе си земам за право да кажам дека срцата се тие важни елементи по кои сме препознатливи! :inlove: :inlove: Да..да мили пријатели...секој љуби на различен начин..како знае и умее!И кога ќе се разочарате од невозратената љубов,само свртете ја главата и продолжете напред!Главата горе,душата да ве пече вие не се предавајте!Единствена утеха ќе најдите во тоа што тој не е како вас!Никој не сака покрај себе бесчувствителен човек,па зошто ти да си исклучок?! :o Јас го поддржав тоа правило и те оставив сам на себе...не знам можеби бев мала и некои нешта не ми беа јасни,но денес сфаќам дека не сум погрешила!Зошто?!Секој човек има право на свое мислење..и нас ни останува тоа да го почитуваме,освен ако не сме загрозени од истото!Животот продолжува...секој по својот пат!
    Возбудливите доживувања...врелите бакнежи...искрените насмевки и топлите прегратки...ги затворам во ковчегот на моето детство!Тоа ми е најубавиот спомен од првата детска,незаборавна љубов!А денес...денес ти посакувам се најубаво...и благодарна ти сум!!!Тоа е најважно!Одмрзни го срцето...биди тоа што беше!Единствен!Не барам да ме побараш повторно,но стори го тоа ако навистина го чувствуваш длабоко во твоето срце!и не заборавај...доколку ми го уништиш најубавиот спомен од моето детство...те бришам од листата на живи! :rofl:
    позз.... :emo:

16. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Ајде уште денеска да заминеме :wasntme:

17. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Буце мое преубавко , ептен ми фалиш !!!
    Како ми те гњавела на оваа ладно време уфф. :( :( :( :( :(

18. ocajna93

ocajna93 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2010
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    8

19. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Не ми се искача по времевооо бе :worried:
    Ајде не се жали утре ќе се видиме , и еве ветувам утре ќе те гушнам два пати :!: Не лажам! Дури ете и ќе ти се полигавам малце :?:
    Добро ајде сеа ни ја не си поверував :lol: Ама ете за гушкањто ќе го исполнам ветувањето :*

20. martincencee

martincencee Истакнат член

Се зачлени на:
    9 август 2010
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    75
    Не се нафаќај на таква работа жити се,знаеш дека нерви ќе искинам-не сум толку флексибилна!Пари може ќе има повеќе ама ризикуваш да загубиш нешто друго во животот што го имаш сега,тоа требало да си мислиш кога си бил помал не сега :!: :lol: Немој да ме разочараш молим ти се :) Те сакам најмногу!Ајде одвај челам да киднеме негде далекууу :)