Знам мн огу зборови кои не ги кажав јас......но во овој миг ти одведи ме ...барам....да те допрам да те освојам да те одведам по пат на љубовта.... Само ти и само јас.. http://www.youtube.com/watch?v=dwleCf01 ... re=related
Што да ти кажам бе срце мое, дека те љубавм најмногу, дека ти си мојот живот? Го знаеш веќе тоа, а ако треба цел живо ќе ти го повторувам секој ден, по сто пати
Сакам да те гушнам силно како некогаш..зошто веќе не си крај мене? копнеам да те имам уште една ноќ до мене, да си поминеме на начин на кој само ние знаеме..тешко ми е..врати се кај мене, врати ми ја среќата која ја имам само со тебе...ќе те пратам како сенка..целиот твој живот..и уште нешто..да...ТЕ САКАМ НАЈМИЛ МОЈ!
Те оставам вечер сам! Сакам да ти недостасувам! Топли се сам во крветчето твое,и онака вчера ме кудеше дека многу се врткам Ете сега сам си се врткај и си се топли! И другооо... и ти ми фалиш!
Утре...утре...утре...утре...утре...утрееееее!!! Да,да,да,да, сакаше да ме изненадиш, ама те открив!!! Ќе те гушнам толку силно и топло ииииии...сакам да те видам ангелче мое *среќа моја што не ги читаш овие постови, ќе мислиш дека сум најпатетичното суштество на светот
Ме разбуди во 7 со отворени ролетни и растргани завеси за да ти легнам на рамо и да го гледаме снегот како паѓа. Знаеш дека несакам зима ни снег ама те сакам тебе, а кога гледаме заедно како луди низ прозорец почнува и да ми се допаѓа. Цело утро имам насмевка на лицето само поради тебе и малите убави нешта што ги делиме заедно.
Заедно пребродивме толку многу кризни периоди, а еве дојде моментот кога facebook ќе не раздели. Проклет да е Zuckerberg и проклет да бидеш и ти и твоите курвести пријателки!
Пораснавме, но се’ уште знаеме да бидеме истите деца како некогаш. Ден поминат со стари видео игри и смеење - мислам дека токму тоа ми требаше. Насмевки и безгрижност. Фала
Да си дојдеш да разговараме. Во врска со последниот пасус http://interesno.com.mk/lubovisex/40-lo ... -za-ljubov
хм... од каде да почнам?! Колку глупаво прашање... Почнувам од самиот почеток,од нашето прво запознавање...да...знам....ке речите колку е банална со муабетиве....но,според мене почетокот е најважен!Па така и нека остане Прекрасно срамежливо момче,но со добар стил Па фала богу имам вкус! Е...да останеше сеуште таков и денес..нештата ќе беа поинакви!За жал,времето минува па и ние луѓето се менувааме!Ќе си земам за право да кажам дека срцата се тие важни елементи по кои сме препознатливи! Да..да мили пријатели...секој љуби на различен начин..како знае и умее!И кога ќе се разочарате од невозратената љубов,само свртете ја главата и продолжете напред!Главата горе,душата да ве пече вие не се предавајте!Единствена утеха ќе најдите во тоа што тој не е како вас!Никој не сака покрај себе бесчувствителен човек,па зошто ти да си исклучок?! Јас го поддржав тоа правило и те оставив сам на себе...не знам можеби бев мала и некои нешта не ми беа јасни,но денес сфаќам дека не сум погрешила!Зошто?!Секој човек има право на свое мислење..и нас ни останува тоа да го почитуваме,освен ако не сме загрозени од истото!Животот продолжува...секој по својот пат! Возбудливите доживувања...врелите бакнежи...искрените насмевки и топлите прегратки...ги затворам во ковчегот на моето детство!Тоа ми е најубавиот спомен од првата детска,незаборавна љубов!А денес...денес ти посакувам се најубаво...и благодарна ти сум!!!Тоа е најважно!Одмрзни го срцето...биди тоа што беше!Единствен!Не барам да ме побараш повторно,но стори го тоа ако навистина го чувствуваш длабоко во твоето срце!и не заборавај...доколку ми го уништиш најубавиот спомен од моето детство...те бришам од листата на живи! позз....
Не ми се искача по времевооо бе Ајде не се жали утре ќе се видиме , и еве ветувам утре ќе те гушнам два пати Не лажам! Дури ете и ќе ти се полигавам малце Добро ајде сеа ни ја не си поверував Ама ете за гушкањто ќе го исполнам ветувањето
Не се нафаќај на таква работа жити се,знаеш дека нерви ќе искинам-не сум толку флексибилна!Пари може ќе има повеќе ама ризикуваш да загубиш нешто друго во животот што го имаш сега,тоа требало да си мислиш кога си бил помал не сега Немој да ме разочараш молим ти се Те сакам најмногу!Ајде одвај челам да киднеме негде далекууу