Со тебе бев до пред два-три часа,но пак бескрајно ми фалиш,сакам силно да ме гушнеш и секогаш да си до мене
Баш чепкав да видам кога последен пат сум пишала нешто тука за тебе, и се потсетив на киксот од пред некоја недела шо го направи. А мислев последната глупост ти беше пред скоро година дена. Инаку, не знам кој ѓавол ме опседна па да отворам чат со тебе, буквално последно допишување ни било пред година дена. Кога го читав, апсолутно ништо не осетив. Толку си далечен сега, а едно време не можевме да се одделиме. Некогаш знам да се растажам ако помислам на тебе, ама не мислам на ништо конкретно, искрено не знам ни на што помислувам. Празнина која ечи со твоето име и една песна што ме потсетува на тебе. Не знам, нема што да ми фали кај тебе. Имам се' сега со него, па и повеќе. Ми текнува на муабетите од стилот на: Сега не е време за нас, можеби некогаш во иднина ќе бидеме пак заедно. Иди бегај . Мислам ја со мојов а и ти со твојот памет сега, не би се ни погледнале на улица, тотални странци сме. И така уствари напишав нешто а ништо не кажав. Веројатно после ова нема ни да пишам веќе пак за тебе, освен ако не направиш некој лапсус што ќе ми привлече внимание . А да, знам дека знаеш/е дека имам профил тука. Којзнае дали си ме нашол, а ако да, тогаш оправдано ти е ако не стапиш веќе во контакт со мене .
Кажуваш некои работи дека будала те правам дека е готово крај завршило.Што тоа завршило кога не ни почнало за да е крај.А после 5 минути демек ништо не е да уживам.Реши се ајде како е
М. синоќа те сонував после толку време, во сонот бевме многу среќни, барем во сон сме. А тебе Б. пичка ти ќорава, излези ми од мисли.
Спојлер Сè што сакам да ти кажам е напишано во рефренот... Touch me, yeah I want you to touch me there. Make me feel like I am breathing Feel like I am human.