Конечно ме сфати шо ти зборував цело време. Конечно ми докажа дека ти е најважно да сме среќни. Пресреќна сум, срцево ми потскокнува од радост. Многу сум возбудена за периодов шо ни претстои, за сите нови предизвици и среќни моменти кои ќе траат. Конечно, ние како семејство. Те сакам бескрајно!!!
После ова никогаш да не си побарал нешто од мене! Не заслужуваш ништо! Се трудам цело време, но заврши тоа. Ниту зборот “те сакам” нема во живот да ти го кажам,е до толку ме разочара! Толку од мене.
Те сакам, затоа што среќата на она гугутчето, и мојата среќа, ти се најгоре на листата на приоритети Викаш дека заслужив... иако не сум сигурна дека е така... Ќе ти верувам, и ќе те сакам дури сум жива... и потоа
Синоќа мислев преубаво е , нека трае.А денес зошто вака да завршиме?Секогаш ќе те сакам , и не знам сеуште дали е крај ама затоа се си собрав и си заминав, ме разочара.Гром од ведро небо, зошто така да ми се однесуваш, а ме сакаш викаш....
Сакам да му речам ти си едно ситно прдежче без храброст, тонеш во секојневието, колку доби од мене никој не може да замисли валда ни тебе не ти се верува. Но само ќе му речам следна најбрза прилика пресмешно ми е што сум сакала со тебе да правам, заборави на се, ит вас фан