Океј да другари сме али special edition другарка сум и не може да имаш други другарки ко мене. Шо е со глупостиве “ЗаЕдНо ЛеЖеВмЕ нА кРеВеТ” со другарка ти? Не може, само со мене така. Фала.
Многу работи кои ти ги згрешив и поради кои плачев и се каев долго време, сега сфатив дека си ги заслужил навистина. И многу полошо од таа шлаканица. И допрва ќе видиш која сум јас.
ми фали да пишуваме да се смееме да правиме романтики.. али ти одбра да ме оставиш ако си среќен без мене, слободно продолжи така..
Фала ти што ме игнорираше, што не се занимаваше ни малку со мене- целосно ми ја смени перцепцијата за врска. И да, ќе дојде ден кога ти ќе го почувствуваш моето отсуство, кога ти ќе патиш за моето внимание ама веќе е прекасно, а камо ли тогаш. Јас гледам многу рамноправно кон областа за полова разлика. Така да, драги мои, бирајте кому му посветувате внимание, совршен и единствен приказ на љубовта е ,,таа обостраната”- се друго е илузија. Бидете ми среќни ❤️
Верувам во тебе, верувам во твојот капацитет да направиш нешто значајно. Во овој лажен свет само фамилијата ти треба до тебе јас и детето никој друг! Ако го сфатиш ова навреме се ќе биде во ред.
Те сакам премногу, иако ме нервираш во последно време. Сакам се да се среди и бидеме среќни, најсреќни. Ми фалиш.
Многу е проблем што вака после неколку чаши вино не си ми во близина. И општо е проблем да бидеме реално.
Me bolis, mnogu.... Nema da se otkazam, ke te preziveam. Nema da izbegam, ke se soocam so bolkata. I taka, eden den ke me vidis. Ke bidam uste povesela i luda, od toa sto me znaes. Znam deka ke poludis, ne zatoa sto ke pocustvuvas nesto. Tuku zatoa sto mislis deka si nezamenliviot. Jas ke bidam edinstvenata sto nikogas nema da te pobara, edinstvenata koja nikogas ne bi te molela.
Прв ден после 4 години да сме разделени. Прва ноќ помината без тебе.. А веќе ми фалиш! Не сум ни знаела дека толку те сакам. А уште повеќе те засакав бидејќи замина само за да им угодиш на нашите деца. Имаат татко каков ретко се наоѓа денес.. Многу среќа имам што те имам тебе.. Ајде побрзо враќај се, не се поминати ни 12 часа а веќе премногу ни недостигаш