Понекогаш се запрепастувам од тоа колку машкиот род може да биде глупав Поправи ја грешката побрзо зашто ќе настане кавга
после толку долго време сакам да ти предложам утре да одиме на кафе т.е. да се видиме се надевам дека нема да ме одбиеш а ако навистина си сте се споиле со другарка ти нека ви е со срека не сакам да ви пречам, се радувам за тебе
Чекав цел ден да ти текне дека сум те барала и да се јавиш,ништо.Денес исто,па ПАК морав јас..Сакам да те видам,ти од што си аздисан не ти се иде ваму ни таму ни онаму..Ок,нема проблем.Желба имаВ да те видам,веќе не.Имав и да те чујам да си помуабетиме,но сум те напнала..Ок и за тоа нема проблем.. Ах еден ден...Кога ќе исчезнам..Тогаш ќе се освестиш и ќе ме побараш!Се плашам дека ќе бидам далеку.
I Love You Like a fat kid loves cake... ма и повеќе. И да, договорено, до крајот на животот. ТЕ САКАМ!!!
А бе ајде, како по 3 години ти го запаметила и презимето и те најде на ФБ? Изгледа имала по што да те памти и нешто што си прекрил Поради неа го мразам името кое е толку убаво, а таа го грди што к*р бара, си има маж, што сега ? Или знае дека русинки ти се слаба точка ? Можеби и само љубомората ме убива без причина, ама пак сфати ме !!! Ќе го средиме ова брзо
Можеш да бидеш малце по внимателен и по нежен со мене......да ме израдуваш со некој убав збор па макар и да е преку смс.......
Мило ептен сме болнички... не мораше да ме префатиш и мене. искрено, глупаво ми е што успеа да го расипеш мобилниот-уф колку ми фалиш да те слушам на половина час... Болен-неболен утре те фаќам под рака и мобилниот на поправка, ова не оди вака повеќе... Те сакам најмногу да знаеш и ах што ќе ти направам само да оздравимееее (ќе ти вратам што така ме гледаше со очињата кога излезе од туширање... мх, мх.. море да не беше мајка ти, ќе ти дадев убаво!
Ме нервирап човече Ми иде да те убијам! Те чекам цел ден(добро ајде не ми се излагаше) за да на крај искочиш! Иди шетај сеа и да ми се јавиш не излагам.