Ти си оној кој го избрав,го сакам со целото мое срце и душа,оној кој сакам да биде татко на нашите деца,оној со кој си ја планирам иднината..иако си далеко,те сакам и посакувам да си тука до мене,многу ми недостасуваш..кога дојде ден да се видиме,и 10 саати ми се малце,сакам цел живот да си мој,само мој и да ме сакаш најмногу и искрено,да ме сакаш како сега што ме сакаш.
Срцето ќе ми прсне од среќа додека те гледам. Некогаш се прашувам со што те заслужив. Само со тебе можам да си го замислам остатокот од мојот живот...
Дури и Among Us симна заради мене. Ама не мора на секое, за мене да гласаш. Да сум јас impostor-от прво тебе ќе те убијам.
Како можи да бидеш толку посебен и пресладок ? Не можев да се одделам од тебе... Сакам да те гушнам и засекогаш така да останам залепена до тебе
Немам контрола врз моите чувства. Некогаш си мислам дека те задушувам со покажувањето љубов, внимание... Но не можам поинаку. Сакам да го украдам секој миг со тебе. Да можам, не би те пуштала од прегратка, никогаш
Моментот кога ќе си дојдеш го замислував, како ти се џиткам врз цело тело и не ти давам да дојдеш до воздух од моите бакнежи. Ти се поплукам во короната, да не можам да те бакнам, да те гушнам. Ни лицето да ти го видам зад таа маската скапана. Знам дека е само поради претпазливост и ми значи што се грижиш за мене, ама побогу, кај те дочекав, да не можам ни да ти се израдувам. Пола година јас нешто чекам само. Барем ќе идев со тетки на пилатес да ми помине време, ама со пандемијава, ни тоа не можам. Ебате животот! Изгледа и темата ја погрешив од нервоза, може требаше во ,,испукајте се". Срцка, има на ајфелова кула наредна година да ме качиш, т.е како парижанкана Пијаманов, да ми купиш ,,порн стар" коктел кај Лувр и да глумам лудило.
Којзнае кога ќе се видиме поради ситуацијава. Ама па цел живот имаме, сигурна сум дека ќе надокнадиме за цела оваа изгубена година !
Деновиве толку многу сме блиски, иако претходно не бев сигурна во моите чувства (се обидував да ги потиснам), сега со сигурност знам дека те сакам. Те молам немој да ме повредиш, знам дека си еден од ретките.
Deneska ispadnav so eden decko. Sedevme vo kaficot kade jas i ti go pievme poslednoto kafe. Iako neznaev, pojma nemav, neznaev deka ke ni bide posledno. Ne ni licevme deka ke ni bide posledno. Dali navistina site razdelbi i kraevi se vakvi koga ni najmalku ne gi ocekuvas? Ili se ti bese isplanirano vo tvojata glava? Sedev na masata so tipot, se smeev, i poglednuvav kon nasata masa. Kolku bevme srekni, kolku bevme ludi, kolku se raspravavme i kolku uste pobrzo se smiruvavme. I dvajcata bevme inat. I dvajcata mislevme deka nema ni edniot da si odi tolku lesno. Sepak se razdelivme, mozebi zatoa sto bevme tolku slicni, mozebi zatoa. Mnogu mi e tesko i uste mislam na tebe posle najlosoto nesto sto mi go napravi. Znam deka ne treba ama posilno e od mene. Zosto ne me unisti do kraj, zosto go ostavi toa posledno zarce? Zarem ti bese laga od samiot pocetok? Nemozam, ne razbiram, se custvuvam kako nikogas da ne sum zapoznala ni del od tebe. Kako da si stranec, nz sto e vistina ni sto laga so tebe.