Искрено, кога те видов за прв пат, не можев ни да претпоставам дека ќе стигнеме до тука. Типично за мене, не ми се случува никогаш љубов од прв поглед
Баш си размислував денес, дека нешто "пропуштам". И отпосле ми текна, пред 2 години на вчерашен ден сум се спасила од тебе . Како можев да заборавам толку битен ден. Живели .
Не знам како да ти објаснам и како да ти покажам колку ми се силни чувствата за тебе. Секогаш како да имам нешто неискажано. Како ниедна постапка да не е доволна за да изразам што чувствувам. А чувствувам многу... и чувствата се многу силни. Се надевам дека никогаш нема да дојде ден во кој нема да бидеш до мене.
Кога ќе ги запознаам твоите официјално и лично ќе им честитам за тоа колку добро те воспитале и алал да им е, денес е реткост да запознаеш толку воспитан млад дечко. Кога читам и слушам за твои врсници какви идиоти се, просто си викам имав среќа што те запознав уште во моите тинејџерски години и што ми покажа што е љубов и дека се уверив дека постојат и машки што не се плашат да покажат емоции и се прекрасни, знаат да сакаат и да ти го направат животот прекрасен. Злато мое најскапоцено си ти.
Ти благодарам што постоиш. Ми ја мамиш онаа ,,педерскана" насмевка, колку и да сум лута. Како можеше да го најдам она се што го барав во само една личност?! Не знам дали истото го мислиш за мене, со оглед дека сум отров на моменти, ама гајле ми е, мој си и не те давам на никој. Те сакам!
Позитивното нешто од тоа што ти отварам профил од време на време е тоа што налетав на добра песна. И од некоја необјаснива причина, кога ја слушам имам желба да се подобрам себеси. Ме фаќа некој инат, и од ден на ден се поблиску сум до целта да ја изградам најдобрата верзија од себе. Една нова верзија што нема ни да ја препознаеш ако некогаш бидеш во нејзина близина. Може те боли уво, ама искуството до сега покажало дека не си до толку неутрален. Ќе ме видиш некогаш, good luck .
"Prevzemeno" No sekoj pisan zbor bi mu go kazala na istiot nacin Ti posakuvam...ti posakuvam nikogas da ne go pocuvstvuvas pekolot na bolkata niz koja pominuvam za tebe.Toa duri ne e bolka,toa e sostojba na gubenje na razu.ot,ludilo,potreba da isceznes,da te nema..Toa e sostojba ,koga go gubis dopirot so stvarnosta,so samiot sebe. Ti posakuvam ,nikogas da ne ja pocuvstvuvas razornata bolka vo gradite,bolka koja te krsi na iljada delovi,ti go para stomakot,te frla na kolena.Bolka poradi koja stanuvas nekoj koj ne si,ne se prepoznavas. Ti posakuvam nikogas da ne go pocuvstvuvas neprijatelstvoto na ladnata nok,koja ke ja pobedis seta,a nautro izmacen se podgotvuvas za nov den,denot koj go preziras,mrazis se okolu sebe,a najmnogu sam sebe.Ne znaes dali e polosa taa nokili siviloto na denot,bidejki ubavinata i raskosot veke ne gi gledas. Noki ,preplakani noki,a togas samo tap izraz na liceto,bidejki solzite presusile,razgovor so tebe,zboruvanje za se ona sto sakam da ti go kazamkoga si bil tuka,tuka pokraj mene. Tiposakuvam nikogas da ne ja slusnes "taa"pesnana radio,bidejki moze da ja otvori bolkata vo gradite i bi pomislil deka si doziveal srcev udar. No,veruvaj mi ,srceviot udar e nisto nasproti pekolot na bolkatakoja ja pominav sakajki te.Duri vo nekolku navrata morav da bidam cuvar na moeto telo,bolno od ljubov.Ke se prestrasis od tolku silna ljubovvoopsto moze da postoi.No postoi,se slucuva ednas vo zivotot,ednas i nikogas poveke.Takvata ljubov treba so zakon da se zabranat,bidejki se najmoknoto oruzje vo racete na onoj koj go sakas. Ti posakuvam, nikogas na tvojot rodenden,tocno na polnok,vo mrakot na tvojata soba,nekoj da ne ti posaka najubavi zelbi.Onaka od dlabocinata na srceto,topli i nezni,polni so iskrena ljubov. Ti posakuvam,nikogas da ne moras da pominuvas pokraj mestotona koe nekoj ludo si sakal,da ne pocustvuvas ostar ubod vo gradite od gorclivata bolka. Znaes ...pekolot e nisto,nasproti ona sto go pominav sakajki te tebe.Se prasuvam...i nikako ne mozam da razberam,kako voopsto uspeav da preziveam?
Колку повеќе време поминуваме заедно, толку повеќе се приврзувам за тебе. Пред само неколку часа бевме заедно, а веќе ми фалиш.