Би му кажала дека... има денови кога размислувам колку би ми било поубаво доколку му кажев НЕ и не бевме заедно...Немаше да се замарам за непотребни работи.Ќе си уживав,немаше да се замарам дали мисли на мене, дали ме сака, дали има некоја што му се пушта, дали му е добро, што сака од мене, дали ми е лут заради нешто што сум направила и безброј други безвезни работи... Ова е еден од тие денови......
со срека нека ти е новата врска СЕ НАДЕВАМ ДЕКА И ДВАЈЦАТА КЕ ГОРИТЕ ВО ПЕКОЛОТ!!!!! прво на другарски начин како што сте започнале да комуницирате, а потоа и како партнери п.с. колку да те информирам дека јас ако завршам на операција на дојките тоа е само од нервози , проблеми и стресови благодарение на тебе ПРОКЛЕТ ДА СИ СИТЕ МОИ МАКИ ДА ГИ ДОЖИВЕЕШ, СИТЕ МОИ СОЛЗИ ДА ГИ ИСПЛАЧЕШ, И СЕ ШТО МИ СЕ СЛУЧУВА МЕНЕ ДА ТИ СЛУЧИ И ТЕБЕ! ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ И ДВАЈЦАТА!!!!!!!!
Зошто мора да си толкав инат ?? Барем еднаш попуштии.. Обидисе да ме сватиш.. Ни мене не ми е лесно.. А уште помалку по муабетот од синоќа..
Извини што сум женско лудо,бесно,улаво, и како удрено со мокра чорапа. Што неретко и сама не знам што сакам. Извини што некогаш сум поголем инает и од магаре. Извини што сум толку тврдолгаво детенце. Извини што знам да претерам ... И извини што не кажав денес извини. извини што некогаш несвесно знам да те повредам ... Ама ваљда и тоа е дел од љубовта. Те сакам ... Искрено и повеќе од се. И без тебе до сега ке бев во санаториум. Фала за се. колку само сакам да те гушнам сега. Силно да те стиснам... Аххх ми требаш.
Зар не заслужив ни објаснување? Ни едно 'готово е'? Ти само замина...свесна сум дека не вреди тоа што волку се нервирам. Не за некој како тебе. Но сакам да знаеш дека можевме да имаме многу повеќе...
Фала ти за прекрасната вечер. Ме потсети зошто не треба никогаш да те оставам и да дозволам да те изгубам!
Да можев да те погледнам,во очи без суета ќе можев се да променам,можеби тогаш не требаше да веруваш кога лажев од бес, те сакав и те сакам сеуште...
Час си најодвратното суштество кое оди по Земјава, час си најмилата душа која не би повредила ни бубачка. Ме нервираш ! Страшно многу ме нервираш ! Уште повеќе ме нервираш затоа што те сакам волку ! Се трудам за да успееме. Незнам како да ти го доловам тоа СЕ ТРУДААМм, ЕЕЈЈ АЛООО СЕ ТРУДАМ !! Давам се од себе, и покрај тој твој апсурден, глупав карактер јас сум најмила со тебе и те трпам. До кога ќе бидеш ваков ? До кога нашата врска ќе се базира на ситници ? До кога нашето раскинување ќе биде последица од твоето измислување ? ДО КОГА ?!?! Дај ми некој знак дека треба да продолжам да правам се за да опстане врскава и ќе продолжам. Но, вака.. Многу ми отежнуваш.
http://www.youtube.com/watch?v=ueUorH6Ma6g Лоша ,лоша сам по тебе..по тебе ,и по твоје вене Лоша ,лоша сам по тебе...ал такве мушкарци радо жене