Уште еден прекрасен ден поминат со тебе. Сакам само да можам да притиснам стоп и да останеме што подолго во нашиот bubble...
Посакувам да можам да напишам барем една убава работа за тебе.... За тоа колку ми е убаво со тебе... Или колку сум среќна со тебе.... Но, не... Не можам, одамна не будиш во мене чувство на среќа и љубов... Будиш само тага, немир, осаменост... Иако долго сме заедно, се чувствувам како да сум сама, ниту еден топол збор, ниту еден гест на љубов, ниту една искрена прегратка... Се во врска со тебе е лага...жалам што на време не пресеков некои работи Знаеш... понекогаш кога сум во кујна и поминуваш покрај мене, посакувам силно да ме гушнеш и да ми кажеш дека ме сакаш, дека и после толку години се уште ме посакуваш...Но, истовремено ти заминуваш, а јас доживувам уште едно од многуте разочарувања. Мислам дека веќе не ме сакаш... Во погледот твој не гледам веќе љубов туку на моменти и омраза... поглед кој боли. Секое слободно време го минуваш надвор, а јас заспивам сама, без бакнеж за добра ноќ, без прегратка која вели се ќе биде во ред. Знаеш, ми треба љубов, ми требаш ти, но полека, полека учам да живеам сама, без љубов, без трошка внимание и топол збор... Скршена сум на милион парчиња, и иако знам дека е најдобро да заминам, и иако знам дека нема да се смениш на подобро, останувам, сама како и секогаш...
Ме правиш подобра личност. Заради тебе имам желба да научам безброј работи и да се надоградам себеси.
Едвај чекам деновите да ги поминуваме заедно. Сакам да можам да ти помогнам, ама не знам како. Само ти биди добар се друго ќе помине.
I don't wanna think about you , every time I think about you I swear I fall in love again I remember everything you said .
Сменета сум и знам дека имаш приметено. Чувствата не се исти. Можеби наскоро ќе треба да имаме "разговор", од оние грдите.
Многу ми е мило како тече нашата врска и односот кој засега го изградивме. Од нашата врска сфатив колку е добро да се има отворен разговор за се. Нервози секогаш ќе има, ама се додека имаме разбирање еден за друг, мирна сум. Те сакам
Ми рече дека си бил на кафе со различни девојчиња и дека не е тоа тоа...дека јас сум ти потребна...што понатаму
Знаеш дека нема да ти дадам втора шанса. И да не знаеше до сега, денес сфати. Виде во моите очи дека нема никакви чувства за тебе. Празни беа. Не ми значиш ништо.