Thank you for always protecting me, taking care of me, making me feel special and loving me with all your heart.
Да бев помала, веќе ќе бев затрескана во тебе. За жал сум постара и премногу скептична за било што добро што ми се случува.
Порасни. Порасни веќе еднаш. Не се врти светот само околу тебе. Никакви емоции да се немало. Емпатија е непознат збор за тебе. Се изморив веќе. Со години ти давам поддршка, тука сум за тебе, а ти ми велиш си уживал кога сум била нервозна, тажна и несреќна. Наместо да ме направиш среќна, ти сакаш да ме гледаш како роб. Јас се откажав од тебе, веќе некое време и јасно и гласно ти кажав. Ама ти не знам до каде мислиш да тераме вака. Само во провалија, на друго место тешко.
Со среќа, злато мое. Се надевам дека овојпат ќе биде подобро и дека за скоро ќе можеме да си живееме пак самички.
Велат дека ако не се сакаш себе си нема да можеш никого да сакаш. Ама јас тебе те сакав најмногу, додека себе воопшто. Поради тоа мислев дека нема да бидам доволна за никој и се плашев. Сега се каам ама доцна е. Но сега ми се врти и прашањето зошто ти не направи ништо ако навистина ме сакаше. Доста се обвинувам себе, можеби вака како што е е најдобро.
Necemo sada o tom ko je kriv za sve ljubav se seli od nas, drugima putuje necemo sad ko je i sta kome radio voleli smo, Bog nas je nagradio Ziveo kraj ziveo ti meni, zivela ja zivelo vino za nesudjene za ove usne sto nece k’o pre da ljube se Nemoj o nama ni rec nikom pricati ono sto ne volimo, drugi ce voleti bili smo mi, neko bi rekao savrseni kao i sve sada smo potroseni. Среќен Роденден злато,иако не сме заедно биди НАЈСРЕЌНА.
Доаѓам дома нервозна затоа што институцииве имаат булшит организација. Те слушам како пееш и нервозата за миг изчезнува. You gotta have some magic powers
Ги имам преболено сите твои оставања. Оние реалните и оние замислените што можеби би се случиле. И вечерва сум спремна на крај, на се само не на молк, тоа повеќе ме нервира и боли него ли било кој крај.
Ова е тотално лудилооп,се појавуваш после скоро 5 години,ми кажуваш како јас сум бил мажот на твојот живот ццц.Кога зборев дека еден ддн,ке ме бараше пак,ми се смееше и вреѓаше,е сега јас се смеам,ама не вреѓам,одамна стана небитна,и одамна си заборавена.Изгуби ми се само,во овој хаотичен период,го јадам исто како што со тебе го јадев,бегај што подалеку од мене.
Сериозно? Ова изгуби веќе секаква смисла. Само сакам да ти ги повторам твоите зборови: се во животот е карма. Внимавај што правиш, еден ден се ќе ти се врати.
Не ми глуми грижлив , земи грижи си се за тебе. Каков манипулатор си браво , успеа да ми уништиш 6 годишна врска . Како си дозволив еј уште не можам да поверувам ниту пак да се помирам . Уште еднаш да не си ми купил никаков подарок ,мене не ми требаат подароци од лицемер како тебе . Убаво те проценив јас тебе само каде ми беше паметот. Ајде копиле предавничко пукај од среќа што ми уништи врска