Абе кога поминаа 2г и 8месеци, леле не ми се верува трета годишнина ни се ближи. А, да, те пофалија сите вчера ама си бил внимателен и добар, како си ме гледал со љубов, да сум те чувала, многу сме си одговарале. Па, јас не те пуштам никаде. Мило ми е што убаво се вклопи вчера со сите иако знам дека си срамежлив и цело време ти беше на мисла како ќе поминеме.
Kolku bi sakala da me sretnes (a moze i gledas ,neznam) ,i vidis deka i bez tebe stojam ispravena i nasmeana .Mi odzede nesto za koe mislev deka e ljubov i deka ke trae zasekogas,i me povredi na najbolniot nacin.Zalam sto potrosiv polovina zivot veruvajki ti i sakajki te .Edinstveno sto ne zalam e za dvete srca koi mi gi ostavi i koi mi se zelba i cel da mislam deka zivotot e premnogu ubav za da se vrtam nazad. Ne te mrazam i pokraj seta bolka koja mi ja nanese ,ednostavno te zalam .Sam legnuvas ,sam stanuvas ...radosta na svoite deca ne ja ni gledas nitu cuvstvuvas .Sam odbra po toj pat da cekoris.Uspea zaednicki zivot od mnooogu godini da go spakuvas vo edno kuferce.Prekasno e veke za nazad .Odluciv sama da cekoram niz zivotot .
Биди секогаш добар ама не очекувај од никого ништо за возврат....само така човек никогаш нема да биде разочаран....не ми успева, пуштам се оставам не сум лута ниту изненадена ама разочараноста не можам да ја голтнам...можеби ќе научам со тек на време и да не се разочарувам бидеејќи човек кој нема да ме разочара е се поизвесно дека во овој живот нема да пронајдам.....
Сега видов дека си на одмор со девојката (за која не ни знаев дека ја имаш)....неколку дена сте заедно а притоа речиси секојдневно ми пишуваш мене вклучуваејќи го и денешниот ден...БРУКА и ЈАД Само ако добијам уште една порака....само уште една порака и ти ветувам дека сите screenshots од пораките ќе ги препратам на неа!!!!!! Јас немам од што да се срамам!
Многу ми значи твојата поддршка во оваков тежок период за мене. Само во твојата прегратка сум спокоен. Само ти знаеш како да ме смириш. Фала ти што си овде кога најмногу ми требаш. Фала ти за насмевката што ми ја враќаш на лицето. Моментално, но и тоа е доволно. Знаеш, и јас сум тука за тебе. Во мене имаш се. Сакам, нашата приказна уште долго да ја пишуваме. Сега спиеш, и немаш појма колку сакам да ти дојдам во кревет, да се пикнам под кебе, гушнам и топлам.
Како и минатата година така и сега, на ден порано пред сите т.е некој саат. Нема да те контактирам поради зборот кој ти го дадов, но овде можам да пишувам без да си го прекршам ветеното. И покрај се, и после толку време, како ден да не поминал. Уште истиот оган, уште исто пече. Објаснување?! Немам. Ваљда је то љубав мила. - Ѓ.Б Среќен роденден, биди ми жива, здрава и сите желби да ти се исполнат. #Mhz пс. Ти го избра ова, јас не го сакав.
Не ми се верува дека ми се случи ти после сѐ во животов и дека си реалност. Ќе те сонувам вечерва и секоја наредна додека не заспиеме заедно.