"... Јас те сакам без да знам како или кога, или каде.. што, Јас те сакам отворено, без комплексност или гордост; и те сакам вака, бидејќи не можам да сакам поинаку. Само на овој начин,јас не сум јас, и ти не си ти, толку сме блиску што твојата рака на моите гради е моја, толку сме блиску што твоите очи натежнуваат со мојот сон...„ P. Neruda
Ајде да одимеееее на скијањеееее! Кој ќе чека до наредниот викенд Башка, не дека ми е толку за скијањето (ма да зимава некако го подзапоставив ), туку моментот, планина снежна убавина, кафенце и доручек во кревет, каминче и јас и ти во таа бела романтична приказна Ахххх, има ли нешто поубаво
Самоконтрола.Контрола на емоциите.Логиката е најголем непријател на субјективните чувства.Шансите да заболиш од депресија се драстично поголеми ако постојано се обвинуваш себеси.Булшит И после не си бил со мене од сожалување.Булшит исто.Или можеби ме сакаш.Вистински.Себично е од мене што сум среќна заради тоа што ти мене ме сакаш.Да, признавам патетично е.Ако некој сакаш вистински тогаш ќе сакаш да биде среќен, ако го сакаш покрај тебе по секоја цена тоа е опсесија,љубов никако.Јас тебе незнам да те направам среќен.И отворено си признавам себеси,а сепак потајно те посакувам во моите прегратки.Мислам дека те сакам, претерано до болка премногу.
Само кога ќе ја замислам ситуацијата - јас и ти во бела постела, тотално изрелаксирани без ниту една грижа, без да размислуваме за се што се случува околу нас - душава ми се полни. Штета што не е секој ден таков. Ама ги има, и тие ме држат во живот.
значи каков кретен си мораш се да расипеш и да се љутиш што ти звонев два пати мислам ова го нема никаде ама ако биди среќен што уште имам трпение недај боже да ми прекипи некој ден
http://www.youtube.com/watch?v=7dXx7v4zDio Al' dodju mi dani kad u vazduhu ipak te osetim na cas I znam da places tiho sto zivot nam prolazi bez nas... jedan svet je pukao na sveta dva......................
ПРОСТИ МИ што така помислив за тебе, што те колнев за таа другарка ти, ама ТЕ САКАМ и отсекогаш сум те сакала иако направив две фатални грешки(не сакам да се секавам на нив) и сакам да сме заедно ама признавам дека утринава од памет ме извади и ме насмеа утрински со злато најубаво и така од денес јас и ти повторно сме си заедно леле бе меченце ТЕ САКАМ и ветувам дека веке нема да грешам, ке бидам безгрешна само заради тебе, оти ти кога си срекен срекна сум и јас, кога си тажен тажна сум и јас, а кога плачеш ти плачам и јас, еве ко сега оти ми недостигаш ПРЕМНОГУ и едвај чекам да дојде утре за да те видааамммм
Do you know where your heart is? Do you think you can find it? Or did you trade it for something, somewhere, better just to have it? Само сакам да ми одговориш на трите прашања.. Не си ти крив, јас сум идиот што кога ќе свирниш јас трчам кај тебе... Во 2 по полноќ, во 2... Ти треба некој за разговор, ајде одма кај мене. Е не можам повеќе вака, само јас да вложувам, а ти знаеш дека имаш на кого да се потприш а си толку себичен. Готово, крај на вакви перипетии. Жалам...жалам премногу...
Дали си бе нормален за што ми се наку*чи?!?!? Леле бе, за статус на фејсбук!!! Да, да жени, смејте се громогласно! Имам 26 годишен дечко кој ми се налути за статус на фејсбук, една мисла, која всушност не е моја туку од позната личност! Ах, не отупе овој фејсбуков. Какви виртуелни кавги ми створи господине Цукерберг...хахахахахах Страшно!!