Ако е ваква љубовта, ако тоа е тоа... Оу мен(е)... Љубоморна сум. Лутна. Несигурна. На самата себе. И ќе изгубам ради она "my way, or the highway" . Што покрај него изгледа толку детски. Ако имам шанса уопште... И бегам, во тоа сум толку добро лоша. Можеби вечерва конечно ќе излезам да трчам.
Само Бог знае сѐ Зошто отиде... Заспивам само да бидам со тебе макар на сон да сум твојА но, сонувам како ти со другА чекориш со непознат поглед минуваш минуваш.... Барем да се јавеше збогум да кажеше последен бакнеж за крај нешто што ќе трае долго да ни остане или да ми кажеш зошто отиде..
Одвратен си ми. Колку што плачев и те сакав до неќна , сега толку те мразам и не можам да те поднесам. Ти докажа дека си бил најголемо ѓубре , само многу совршено си носел маска. Ооо не можам да поверувам шо ми направи , пекол ми стана животот од кога искочив со тебе. Само сакам се дупло да ти се врати , аир да не видиш створење едно испоуфилмано. Мислиш многу јак мангуп си , ама вакво ѓубре како тебе ретко некој да трпи. Те мразам !!!! Ми кажуваше дека си многу голем верник , ја стварно сум немоќна у ситуацијава ама Бог гледа. Безбожнику, ќе те стигне грев од таа болка шо ја претрпив таа вечер и ќе те стигне секоја моја солза. МИ СЕ ГАДИШ!!!
Не верувам во твоето „Извини, во право си“, бидејќи знам дека не е искрено. Ако еден ден нашата врска згасне, ќе биде токму поради тоа. Поради твојата тврдоглавост, избувливост, убеденост дека секогаш ти си во право и сѐ мора да е на твој начин.
Се умеша во разговорот??? Па вие двајца повторно сте ни хакнале инста повторно сме 4ца на еден чет Ама стее глупавиии секад мора да се издадете. Епа добредојдовте повторно гојда од минатото ќе ве провоцираме сега колку што сакаме Се мислам сега што ли да пишам кај другарка ми да те пецнам и да рикнеш пак Но првиот пат беше несакајќи незнам ни сама како ми текна да ја пишам таа глупост за да се издадеш дека следиш Ваљда те здоболе мојата реченица која ја пуштив во четот до другарка ми дека "секад мора да се најде некое гојдо од минатоот и да ни уништи се!" И ти буквално ми се вдаде! Бејби се зарадував кога ми пиша "Не треси зелени" као некад Оо јеси ли то тии стара љубавии Алоо колку ли години поминаа дали со свесен сеуште си ми зад петици. Ма да знам сега ова се однесува на тоа ради што за скоро се селам во твојот град а ти ме чекаш и сеуште ме сакаш Но едно морам да признаам дека не сум нормална и се радувам на твојата порака "не треси зелени" Фала бејби ај стил лов ју
Не си реален. Таква перфекција не верувам дека постои. А уште помалку дека баш на мене си налетал. Не заслужувам јас нешто толку добро.