Ништо подобро од попладневен дремеж покрај тебе.За промена,јас да се изнаспијам како човек,а ти да ми душкаш во косата и да ме разбудиш со пријатно чешкање со најубавиот комплимент на светот,па уште и кога ќе ти го сетам тој твој мирис што смирува и го имаш само ти...брееееј,што топлина ми оди на душава! Што фино ми беше...со тебе бегам од сите лошотии на светов.Па уште и топол и вкусен колач со мак и топли кифлички... Тврдам дека и на 50 години ќе бидеш како мало детенце.Се восхитувам на твојата детска фантазија и одличен хумор. Ти си ми компот од праски,ти си ми слатко од смокви,ма ти си бре мелем за душа,кисело млеко на изгореница,џигерче магарешко,сонце сонцесто,ти си ракија на каснатина од комарец...ма ти си се што носи оргазмични чувства!(па дури и буквално! ) Сакам да ти писнам на увце колку многу ми те сакам...
добро бе мече (по навика те викам така) на што си ми лут па сега? каде згрешив? значи вчера ок, денес те нема ни под дрво ни под камен ама врска... без врска а кој е крив за тоа ТИ ТИ и само ТИИИИИИИ оти си себичен, недораснат и си тераш по свое а згора на се си зелен во мозочето како тиквичка ти ти ти, ко да не постојам јас, па нели сме во врска????!!!!! од секогаш било и е јас и ти во врска-која е без врска епа ти си денс на ред ама од утре JAS SUM NA RED I VAZAT MOI PRAVILA , а познавајките нема да ги прифатиш но затоа ке бидеш само информиран, па прави си што си сакаш
...дека е баш фино што ми се јави на тел да се изнасмееш од срце... барем да кажеше зошто...?! Ако, само биди ми жив и здрав и секогаш насмеан, јас ке те погрижам за твоите сериозни фаци Едит: се јавил да ми каже дека барал рецепт за пржени јајца за двајца
Јас и ти сме како Ромео и Јулија. Секој ден се зголемува љубовта што ја чувствувам кон тебе, а знам и твојата. Жалам кога плачам, но драго ми е што плачеш со мене, кога ми ги бришеш солзите со твоите бакнежи. Те сакам и благодарна сум ти што си секогаш покрај мене и покрај се.
да знаеш колку пропушташ оваа вечер цела куќа мириса на топли гевреци си ги гледам сериите и си уживам и да ти кажам дека сите ке си ги изедам не ти оставам ништо ете така да знаеш после да нема жалби и поплаки...(добро може ке ти оставам една половинка )..
Абе дебилу низаеден !!!! Ти доликува ли на годините да се лутиш Ма хајде молим те будала некоја Не ми пишуваш-не ти пишувам. Ај марш !!! Говедо
Да можам со тебе веднаш би си отишла од тука. Далеку најдалеку. ми даваш сила и ме исполнуваш целосно ... Не ни можам да најдам зборови за да ти се заблагодарам што толку ме сакаш и што правиш толку да те сакам. Фала ти што се ме разбираш ... што вечерва ме трпеше додека солзи се лееа по моето лице ... што не изгуби нерви и живци во ниеден момент иако кажав многу глупости и голем дел од нервозата ја истурив на тебе ... фала што најде зборови да ме утешиш... што ми побара да ветам дека нема да се нервирам ... фала што си толку сочуствителен што ме познаваш како сопствениот џеб. Што си тука кога ми требаш, што одма знаеш дека нешто ми е и ме знаеш каква сум и дека пукам во себе и беше упорен и упорен да ти кажам и ти кажав се и се осеќам 200 килаа како да сум симнала од грбот ... и покрај се ме насмеа ме пресмеа ... едноставно ... не ме интересира ништо. Ништо што другите коментираат...ништо што тие мислат ... јас те знам и ти ме знаеш ... доволни сме си јас и ти ... јас знам каков си кога си со мене ... и што им е гајле дали се слушаме само еднаш дневно или ни еднаш? Ти си тука за мене секогаш ... исто и јас за тебе ... Јас знам каков си кога си со мене, како се однесуваш, и што правиш ... Зарем ако во порака не ми пишеш те сакам значи не ме сакаш ? крај крај.ма што им е впрочем гајле... Нека мислат што сакаат. Да не случајно знаат што имаш ти во срцето??? ... Ма веќе не се секирај ...Знам колку ме сакаш.Си докажав вечерва ... Знам како трепериш кога ке се смириме и ке се бациме. Знам како ме гледаш. Знам како се што ке те замолам исполнуваш. Знам колку се трудиш да ме разбереш во секој момент и секоја моја постапка. Знам колку знам да бидам тешка.И не ми е гајле што зборуваат. Не. Не е битно што не сме во врска на фејсбукот глупав. За некој е крај на свет. За мене е сеедно.Порано не ама сега да. И не е битно дали се гледаме секој ден или еднаш во 2,3,4, 5,15 дена ... Доволно е што знам ...едноставно знам дека си мој. Целосно мој. А јас сум целосно твоја. Ти си еден и единствен. Бескрајно ми веруваш ... тврд си(нормално бик си ) но на толку поинаков и интересен начин знаеш да покажеш дека ме сакаш, не сакаш лигавења не сакам ни јас, не ми е гајле што за некој е чудно што на фејсбук не ти оставам триста глупости ни ти мене. Ако немаат свој живот нека се замараат со нашиот. А ти .. Повторно ме извади додека паѓав во бездна и не гледав излез ... Пак ти ... Никој ама никој друг не би те заменил ... Како таков со сите твои мани и доблести искрено преискрено те сакам ...
после некое време редно е и јас тебе да те силувам,вечерва ќе го сторам тоа а за викенд ќе надокнадам со плус доза
Лепото моја, ама убаво те дотерав за на работа во црвена кошулка.арно ама.... Како можев да заборавам на младоста, на гимназиските денови??? Па утре е 2.II. цццц, ајде сега пеглање одново,плава кошулка како што личи И после они биле озбилна фирма,жими газов.Ама ајде се за мажулето мое,па не е педер забога
Како можеше ова да ми го направиш?!?! Колку си само себичен Мразам кога гледам дека не ја почитуваш МОЈАТА приватност и правото да си ја имам само за мене , што си претерано и непотребно љубопитен и пробуваш да изиграваш таен агент немаш потполна доверба во мене и мораш да провериш за да се увериш дека тоа што ти го кажувам е вистина. Па тогаш ќе те прашам зошто сме уште заедно? Овој пат навистина претера и жалам што имав 100 процентна доверба во тебе, жалам за многу работи, ама од сега ќе биде различно
Те сакам.Те сакам вака кога си добар,а ти можеш да си таков секој ден не дозволувај безвезни работи да те изнервираат.Те сакам и се ќе биде по старо.Ќе има подобри денови за нас.
Ехххххх ти ли бре, ти ли не знаеш како да ми ја тргнеш намуртеноста од лице? Затоа те земав за мажуле
А беееееее Дај три пати мајсторе, наполни ме, ми трепка сијаличкава за опасност Спојлер ми заврши пред два дена, и сум ама баш ко напалена крава, малолетни не читајте, вие другите не се смејте
Утре рано патуваш и Бог да те чува по пат мноооооогу ќе ми недостигаш! Луда сум,како Австралија да одиш,не е до мене до ПМС-ов е се ‘дозивувам помнозено со 10 најмалку ...