Ете, конечно собрав храброст. Ги изговорив зборовите со тешко срце, успеав некако. А ти, правиш да биде уште потешко. Твоите зборови ми го кршат срцето, не можам да ги извадам од мисли. Камо никогаш да не ги кажеше, камо да прифатеше со едно, океј е. Знам дека боли, ама, зарем не можеме да се помниме по добро? Ми велиш, не сум се трудела за нас. А што да направам? Не си ни свесен колку долго си го зборував истото. Колку долго се обвинував самата себеси. Ама не. Едноставно, не оди. Ми велиш, многу лесно и брзо сум се откажала. И ме тераш да се запрашам дали навистина е така? А само да знаеше колку ноќи поминав во солзи, прашувајќи се што да направам. Ми велиш дека не сакаш вака да завршиме. Не сакав и јас, и сеуште не знам дали навистина сакам да заврши се. Не знам дали некогаш воопшто ќе разберам дали требаше да го направам ова. Ме боли што те скршив. Ме боли што те боли. Посакувам среќа за тебе, повеќе отколку што посакувам за себеси. Ако знам дека си ме заборавил и дека си среќен можеби ќе можам да продолжам. Не знам што боли повеќе, да те разочарат, или да бидеш оној кој разочарува.
Say, say what you used to say, to me Take, take me into your arms, where i should be, and make, make me feel like im flying Let, let me feel you heartbeat next to me...
Ми направи пустош во душата, ама ако.. Нека ти биде. Секако оладив. Нормален човек не го прави тоа што ти го правиш.
Дајбоже да имаш деца. Имај ќерка. И нека се најде некој типац, и да ѝ врати на ќерка ти сѐ што ми направи мене. Или пак јас да имам син и да ѝ врати на ќерка ти за сѐ, исто како ти што ми правеше "несвесно". Ама мојот син ќе знае дека не треба така со женско, своите лоши 5минутки ќе ги троши на друго место. Или пак да имаш женска што ќе ја прокоцка твојата љубов онака како јас што не можев. Ама ти нема да бидеш доволно јак за да ја издржиш истата болка. Незнам. Нека ти се врати некако. Оставам на Бог.
Да не те запознаев сеуште ќе стоев цврсто убедена дека сите мажи се исто срање. Фала ти што си секогаш покрај мене. Фала на поддршката и разбирањето од твоја страна. Фала ти на вниманието кое ми го посветуваш. Фала што знаеш како да ме смириш оти лесно знам да избувнам ко лава од вулкан. Пу пу да не ти се уроци. Арно рече @joy1 , навистина си најмирната личност што постои. Се гордеам со тебе мажу . Сонце мое Те сакам многу иако признавам ти ме сакаш повеќе ( кај мене влечи она ладен германец, па затоа ти се чини дека некогаш реагирам како да ми е сеедно) Љубов си ми најголема
Едвај чекам да си имаме едно малечко. Повеќе од се сакам што јас ќе сум таа што таа желба ќе ти ја исполни. Сакам да те видам во таа улога
Имаш ли ти грам човечност у тебе? Уште живеам во илузија и се прашувам и измачувам како може некој толку добро да глуми 4 месеци. Заслужуваш медал. Можда ќе звучам као кучка, ама од дното на душата посакувам оваа сега да те сјебе онака како ти шо ме сјеба мене. Јас на никој не посакувам зло , ама од се срце сакам да ја осетиш истата болка шо ми ја приреди мене , да се осеќаш како најголемо гомно , све да биде супер, да глуми дека многу те сака и наеднаш да ти раскине , да ти се урнат сите замисли , да осетиш како е некој до толку да те изигра и да се прашуваш дали некад си значел барем нешо у нејзиниот живот. Да те боли , да плачеш и ти, да се гушиш у солзи и цел живот хорор да ти стане. Ама ти нема ни 2 дена да издржиш у ваква болка. Све ти било плански искроено со неа, одвратен глумец. Ама ако све се плаќа , се се враќа. Се надевам дека и мене ќе ме запрати за прв пат среќа у љубовта , а само да знаеш живеам за денот да те видам како тонеш. И по 10 години да ти се врати , кога верувам веќе нема да ми текнува на овој кобен период и тогаш ќе ми биде мерак зашо ти се вратило. Е до толку ме повреди и ме уништи. Karma is a bitch , ВЕРНИКУ.
Никогаш нема да дочекаш да плачам пред тебе, заради тебе. Никогаш! Ќе голтам, ќе собирам, ќе те пцујам одвнатре ама да плачам пред тебе, то задоволство нема да ти го приуштам, извини.
Хахахахахах копиле едвај чекам да ти ја видам реакцијата кога ќе дознаеш што ти направив многу сум злобна ама ако ти полошо заслужуваш trust me
Me emborracharé Me emborrachare Por tu culpa Por tu culpa Me emborracharé Me emborracharé Es mi culpa Es mi culpa.....