Што би му кажале...

Discussion in 'Врски' started by Lilit, Dec 13, 2009.

1. prominent

prominent Форумски идол

Најмногу мразам кога на екранот на телефонот не го гледам твоето име.

2. calm-girl

calm-girl Истакнат член

Е да ми кажеше некој дека ќе ми се допаднеш...Не би му верувала :D

EMoonlight and cresa-jagoda like this.
  3. Bluesand

Bluesand Активен член

Мислам дека е редно време да ми се заблагодариш за тоа што ти дозволив да се понашаш како коњ. :nod:

cresa-jagoda likes this.
  4. Veta

Veta Популарен член

Ние сме црно бел свет,
    Куче и маче,
    Оган и вода

Ние сме се што не треба да бидеме!

5. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

6. Snow-Star

Snow-Star Популарен член

Baby, I'm looking at something I can't have...

Не ми требаше разговорот во никое време, особено кога буквално ништо не си кажавме.
    И сега ќе ми минува низ глава одново, и одново, и одново. Колку необјасниво глупо се понашам кога сум во твоја близина.

Ќе ставам точка на таа работа, прво нешто утре кога стигнам. Очигледно каснам надевајќи се на научна фантастика.
    Треба да си го исчистам патот.

Не успеав да ги оправам работите тука, не сум готова. Не знам кога ќе бидам, дали ќе ги наредам работите на време.
    Но ќе најдам начин, ги движам работите.

Те тргам на страна. Ќе ти честитам само роденден и нема да те вознемирувам.

Те препуштам на времето.

7. Kikiccc

Kikiccc Популарен член

Не ми се верува дека повторно не сме заедно, проклета далечина..

8. Lizy333

Lizy333 Активен член

И покрај се што ми направи, ти посакувам да бидеш среќен. Добро ме издресира, стекнав многу добро искуство. Нема да дозволам повеќе поради никој ни сличен на тебе да плачам. Исто ти посакувам да се смириш со бившата што побрзо и да бидете многу среќни заедно. Можеби ќе треба да се разведе за да биде со тебе, но љубовта нема граници. Збогум.

9. KateKane

KateKane Форумски идол

Не постојат зборови кои го опишуваат она што јас го осеќам према тебе. Убаво вика песната, сите жени во мене живеат кога си тука и кога сме заедно. Сум имала многу пред тебе, сум видела многу работи. Ама никој не успеал да ги извади сите емоции од мене, да го осетам цел тој спектар, да се запознаам себеси и во најдобро и во најлошо светло пред тебе.

Ме сакаш и кога не сум за сакање и заради тоа те сакам најмногу.

10. bicycle

bicycle Форумски идол

Секогаш сум била покрај тебе кога ти било најтешко а сега кога си ми најпотребен ме напушташ дур и како другар.
    Ѓубре беше, ѓубре остана.

11. nevermet18

nevermet18 Форумски идол

Не знам дали е до мене, или едноставно таква енергија шириш околу тебе, ама позитивно ми влијаеш. Среќна сум што имам човек како тебе во животот.

12. Stephen Amell

Stephen Amell Форумски идол

Не ги очекував тие зборови од тебе. И сега правиш се, за да простам. Простено ти е, ама и самиот знаеш дека никогаш нема да биде исто како порано.

13. Tih-ana

Tih-ana Истакнат член

Да си ја гледаш девојка ти и да не ме прашуваш мене како сум! Прво ќе те остават, скршат па после како си, како е-така е!пу каков човек сум запознала:^)

Kikiccc, Crna Dama, Ambitious and 3 others like this.
  14. firequeenn

firequeenn Популарен член

Секој ден ми е ист, оди на работа, врати се, јади, ред муабет ред кавги , ред ситници што треба да се платат, глупости за кои не ми паѓа на крај памет а обврски ми се на некој начин..
    Ме изморува секојдневиево, ме изморува начинов на живот. Сакам да шетам,да патуваме, со бебето да видиме се и сешто, зошто да го правиме свилено и да не патува и тоа душиче? Сакам да оди на сите места кај што сум била јас,ама тебе не ти е до патување дојдено, тебе не ти е до ништо дојдено,заљубен си во градов наш а јас овде се гушам.Што се смени толку кај тебе од кога бевме во врска и сега, зошто си станат толку крут,зошто не прифаќаш ништо мое..Имам чувство дека ме голта градов и дека тоа е тоа, ми поминал животов овде, како предвреме остарена..А не треба да е така.. Треба животот тек сега да ни почнува кога сме млади се уште, станбено прашање решено, ете и заработуцаме доволно, аман со тие твои грижи за иднината од детето, ништо нема да му фали на тоа дете! Само уживај ти, има и мајка која се грижи за него.
    Никако да се погодиме.

15. pdb123

pdb123 Популарен член

Се надевам дека тоа што го гледам е само моја лоша интерпретација, а не твој реален начин на делување. Не сакам да ме разочараш.

Crna Dama and cresa-jagoda like this.
  16. prominent

prominent Форумски идол

Немир си ми. Со ноќи не сум спиела како што треба затоа што не ми излегуваш од памет, се будам на среде ноќ вознемирена, дури и засрамена од сопствените мисли и желби. Те посакувам, ете тоа е реалноста. Прво ми беше страв да си признаам сама на себе, не можам на глас да го кажам тоа но можам да го напишам. За да ми биде барем малку полесно. Се надевам дека на крај нема да расипам се' и да се каам. Ќе видиме...

17. Lizy333

Lizy333 Активен член

Forget me so we can meet again.

18. La.RagazzaMisteriosa

La.RagazzaMisteriosa Популарен член

Како и секогаш кога доаѓате во Македонија ми ѕвониш.
    Како не ти е срам?
    Со кое лице?
    Ме остави, се ожени со неа да ме сакаше малку немаше така да направиш, но знам дека и неа не ја сакаш и не ја почитуваш.
    Но ако така и треба бидејки кога и ги отвараа очите таа не веруваше, а и исти сте си и двајцата.
    Престани веќе не планирам да се слушнам со тебе ниту никогаш да те видам.
    Јас се омажив си ја најдов среќата со него тој ми е се, го сакам најмногу на свет.
    За разлика од тебе тој е најпрекрасната и најдобра личност.
    Му благодарам на бога што го прати во мојот живот.

19. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Колку лесно заврши се...
    А, имаше највеќе потенцијал од сите.
    Штета.

20. Crna Dama

Crna Dama Форумски идол

Штета што не успеав да те запознам во живо...и штета што таа шанса што ја имав јас ја изгубив, никогаш не се опаметив, а да бев спремна на све за тебе, не ми беше гајле што не те знам баш доволно. Едноставно не знам ни самата како те засакав толку многу, да претерано фалиш, и тоа што те нема ме убива секоја вечер све повеке и повеке. Не можам да ги заборавам тие денови кога ми кажуваше дека ти фалам секоја секунда. Не можам и не сакам, а една твоја порака мене ке ме направи срекна, дали знаеш тоа? И каде е сега све тоа дека сакаш да бидам твоја жена, и дека сакаш да дојдеш, све пропадна у вода. Те прифатив каков што си, не ми смета што си муслиман, јас тебе те сакам секаков. Ете толку