Дали конечно те оттурнав од себе? Дали веќе не ме сакаш толку поради сите мои испади? Знам дека те земав здраво за готово и мислев дека секогаш ќе бидеш тука за мене, ама знам дека и ти си имаш свои граници кои можеби јас ги поминав Мислам дека веќе не ме гледаш со истите очи... А јас не сум сигурна со кои сили би ја претрпела и таквата загуба. Мислам дека тоа би ме скршило...
Sekogas ke bidam nasmeana i srekna pred drugite, nikoj nema da doznae kolku mi e tesko od ovaa razdelba... tagata ke ja cuvam samo za sebe... a ti, prodolzi si so zivotot, ne svrti ja glavata nazad, ne gledaj sto ostavi zad sebe... nekogas ke doznaes... ke razberes sto si izgubil... mozebi ke se vratis... mozebi ke bide docna... mozebi...
Многу ми недостасуваш Деновите си минат а празнината во мене и понатаму останува До кога ќе ме боли разделбата!?
Не се ку*рчам ама ич , не знам од каде ти е таа идеја .. ми се испушти тоа што го реков , па секој греши нели? Е сега не се правдам , и нема цел ден да ти пишам порака , да знаеш. Нема да сум јас прва во се кога сме скарани. Ако те сакам , не значи дека ќе правам се само да те задржам. Не играј педерски.. не си фер стварно.. И те сакам ајде
Сфаќам дека 1 година не е доволна за да те запознаам, ама колку подобро те запознавам излгеда ќе се разочарам што имам таков другар, и среќа што не се заљубив во тебе, иако си неодолив, ама неколку пати твоето однесување многу ми сметаше,изгледа ќе си останеме ние другари, ништо повеќе од тоа ,едно знам-ништо не губам
Размислував и знаеш што.. Сеедно ми е ! како ти сакаш ! не е се до мене Но и неможам без тебе ... Ќе бидам силна , ќе те преболам.. Но не е така лесно како што викам .. I don’t wanna be without you babe I don’t want a broken heart Don’t wanna take a breath with out you babe,I don’t wanna play that part I know that I love you But let me just say I don’t want to love you in no kind of way no no I don’t want a broken heart
Ми требаш да ти го слушнам гласот вечерва, да ти го видам ликот и слатко да заспијам... ама веројатно ќе чекам до утре ова време, ако не ми приредиш некое „изненадување“ како вечерва...
Сонце си, знајш? И уживам кога се грижиш за мене. Се чувствувам заштитена. Едвај чекам да те видам утре...
Bravo be takov te sakam fala bogu denes konecno ti tekna da me viknes da izlezeme i oblaci sum sega da si znaes
na bivsiot: zarem mislis deka sega me boli toa sto si "sreken" so nea, ne gubre jas znam kakvo gubre ostaviv, no ona neznae kakvo ke dobie znam deka me sakas no bidi so nea, za tebe mesto pokraj mene nema sledniot : ah kolku mi treba da ti go slusnam glasot , znaes onie nasi dolgi razgovori, hmmm go sakam tvojot baknez vo kosava, hmmm zosto pak mislam na tebe? ubeden si deka si sleden i posleden, neznam zosto no i jas sum
Пајче мое сакам да ми ти кажам дека многу ми недостигаш дека едвај чекам да ми те видам,а да видиш како им љубоморам на другите форумџики кога ќе кажат дека топ си поминале со своите дечковци. а јас......со празни раци,дојди си побрзо миличко,сакам да те гушнам,сакам да ми се смешкаш така слаткичко,сакам пак да си се возиме со колата,и да се шеткаме фатени за рака по кејот....сакам кога ми викаш мрзооооооооооо.......те сакам....сакам да ме погледнеш со тиа слатки очички,да ми презбориш со тоа слатко муце и да ме прашаш -пајче што планираш да правиме вечер???? Д О Ј Д И СИ М И Н Е Д О С Т И Г А Ш С А К А М Д А Т Е Г У Ш Н А М !!!!!
Мило ме нервираш, не знаеш како, ајреши се на што сме, и не ми се исповедај, си нашол црква кај да се молиш, уште не знам дека сум ти девојка. Али ако ти биднам, епа мило чувај ми се, нема да биде вака.
оваа вечер кажав многу работи, ама да знаеш дека беа искрени и од се срце кажани те сакам мило, и никогаш нема да дознаеш колку те сакам, зашто сфатив дека не знам да го покажам тоа што го чувствувам а сепак тука ќе ти кажам дека и животот би го дала за тебе
TE SAKAM I MISLAM NA TEBE CELO VREME NO SAMO ZATOA STO NE TE SLUSNAV SUM RAZOCARANA NO TE SAKAMMMMMM I ZNAM DEKA GO ZNAES TOA