Јас сум таа НЕКОЈА која копнее по тебе сакам да те видам ..ми фали твојата присутност само да те гледам доволно ми е
сакам кога ме прегрнуваш силно... заборавам на се’ ... те сакам аххх, би те “изела“ цел вечерва да не бев в црвено
И двајцата знаеме дека не смееме да сториме ништо, било каква блискот е забранета. Од една страна е другарка ми од друга е братучед ти... не смееме да ги згазиме и да тргниме против нив, луѓе се и тие, имаат чувства како нас. Најдобро е да остане вака како што сме ... пријатели и ништо повеќе. Но едно е што треба и што вели разумот, а ние имаме и срце
Не знам... навистина НЕ ЗНАМ. Ама еве, да речиме штом се решив да пишам во темава, вреди да ти се даде шанса. Само те молам не се лигави. Не сакам такви работи јас.... бар не засега. Ако ги засакам ќе бидеш информиран
Немам веќе што да кажам, јас мислам мудро да си молчам...можеби тогаш ќе постигнам подобар ефект И предупредување до ВАС НЕКОЛКУ (што ми се мотате низ главава и животов) не ме нервирајте, ќе биде опасно по живот!
колку е сатот бе алоооооооооо кај си да се јавиш јас слушалка не кревам ааааааааа ќе видиш ти која сум јас
Ми го одземаш здивот. Понекогаш знам да направам некоја глупост кна која ќе и ја сфатам димензијата дури откако ти експлицитно ќе ми го воочиш тоа. И после тоа враќање нема, извини не е shift+del, многу ми е криво, ама времето да го вратам не можам. Да го вратев, би го вратила многу поназад. И убаво беше, се на се. Добар просек се вади, од совршено добри моменти, до некои одвратни поради глупостите што знам да ги направам. Те сакам сонце, нездраво многу.
подолго време се оддалечуваш од мене,се оддалечувам од тебе.подолго време м и требаш да си блиску до мене. тоа требаше вечерва да го искористам но работата ме одведе во друг правец... ми недостигаш љубави и утре најсилно ќе те гушнам,тоа најмногу ми е потребно
цуци мило ми е што се смиривме и се изгушкавме силно вчера бев многу тажна и бесна денес сум по смирена знам дека сум понекогаш едн разгалено детиште ама и ти мн,ми се инаетиш бе ама не можиш мене да ми се налутиш признај признај