Можеби е рано за да кажам дека те сакам, но се заљубив во тебе. И чувствувам како да те познавам цел живот. Кога сум со тебе сум смирена, своја сум, радосна сум. Предизвикуваш во мене само прекрасни емоции. Кога те држам за рака, мислам дека цел свет е во моите раце. Со часови можам да седам со тебе и разговорите течат толку спонтано, што заборавам и на часовник, и на телефон, и на сите грижи што ги имам. Како минута ми лета времето со тебе и никогаш не ми е доволно. Се надевам дека ќе останеш во мојот живот затоа што ме правиш искрено среќна, се чувствувам како дете
Жал ми е што воопшто те запознав, жал ми е што го губев времето со тебе, жал ми е што толку те сакав што се изгубив себеси во таа љубов, жал ми е што мижев на секоја твоја глупост, жал ми е што ми остави трајни ментални лузни, жал ми е што и по толку време уште не можам да се замислам со машко до мене, жал ми е што тебе нималку не те заболе тоа што не сме заедно, жал ми е што дури после толку време успеав да ти го видам вистинското лице и за крај жал ми е што воопшто потрошив толку зборови на тебе.
"And baby, I know, I know whatever city you're in You're still the boy that I'd pick in a line up of like 30 hot guys Your eyes are so, so pretty I bet Your lips are probably wet with the lies of our relationship"
Многу ме потсеќа на тебе. Сол на рана потсвесно ми е, а во реалност ме крепи затоа што ако не е таа тука ќе скренам. Да не кажувам големи думи само, да не го расипам односот и со неа. Што знам, не верував во прикаските за љубов која е толку нелогична и ирационална. Како може една личност да сака друга кога нема никаква шанса да се оствари ништо? Апсурд. И уви, веќе знам како е. Ми се моташ низ глава постојано. Сите разговори. Сите совети кои ми даде. Да не прекинев, дали ќе продолжеше истото темпо? Или ти ќе најдеше нешто подобро пред мене и.... не знам. Можеби работите ќе продолжеа некако. Таам надеж за средба во иднината која ќе ми даде некаква шанса. Свесна сум каква глупост е тоа, но во моментов е единственото жарче во мене. Па додека не најдам начин да го исгаснам, ќе го пазам себично. Да, ПМСот е крив и овој пат. До следниот пат, ќе продолжам да те нема.
Megasupercute е кога потпевнуваш нешто што сам си го измислил you make me fall in love with you every day
Ти ја пуштам целата среќа на светот за утре. Камоли и ти да веруваше во тебе толку колку што и јас верувам во тебе, знам дека можеш и дека ќе успееш.
Уште само една недела сме заедно.. Како ли ќе ја издржам оваа дистанца, никогаш не сме се разделиле на подолг период и секој ден сме биле заедно.. Како после 2 години љубов? Многу ќе ми биде тешко на почеток. Те сакам љубов и ти ветувам само ти ќе ми останеш во срцево, јас те одбрав тебе!
Кога сум тажна, лута или нервозна за нешто општо си ја пуштам песната што ја слушав првиот ден кога почнавме врска и секогаш ме смирува и ми дава убави чувства на среќа како тој ден. Во животот ти си ми најголемиот извор на среќа и најдобро нешто што ми се случило, се што е поврзано со тебе, ти ме прави најсреќна. Добро е што те имам, едвај чекам утре да си го поминеме денот заедно љубов, ми недостигаш, конечно малку ќе одмориме од обврски.
Не можам да ја симнам насмевката од лице Мислам дека од погледов може да ми прочитаат дека во животов ми се случи голема промена, за која не се каам ни најмалку. Промената си ти. И ти благодарам што дојде во мојот живот! Ме правиш најсреќна на свет