Сакам да ми пишеш. Не сакам повторно да имам нешто романтично со тебе. Само сакам да те чујам. Да позборам со тебе. Животот ми се скроз испреврте и сакам да ти кажам. Сакам се да споделам со тебе и се да слушнам за тебе. Сигурна сум дека веќе не мислиш на мене и којзнае колку се имаат сменето работите во твојот живот. Ама ми требаш. И не само што ми требаш, едноставно ми фали да одземаш дел од моето време. Те молам. Ако помислиш на мене, пиши ми. Ти праќам вибрации преку универзумот.
Уште 100 животи да живеам, со тебе сакам да ги поминам. Само ти ме знаеш целосно и само ти ме сакаш баш таква, каква што сум. Со тебе полесно ја поднесувам суровоста на светот.
Душава вреска по тебе, колку и да сакам да заминеш во историја.Се распаѓам од внатре. Можеше да биде поинаку, да ја уживаме нашата приказна, да ја развиваме,да бидеме среќни во прекрасни заеднички моменти,но требаше малку да се потрудиш, не е доволно еднострано вложување.Ноќи не можам да заспијам поради тебе, лудилово нема крај. Би сакала да го прекинеш ова!Можевме,но и сега можеме!
Еве, извини однапред за се’ што ќе дознаеш, не можам нити имам сила да се објаснувам, докажувам, правдам, барам изговори. Не ме познаваш ваква, а ти ме претвори во ова. Пробувам да си го најдам своето место, среќа и љубов. Не, не чувствувам вина. Дека ќе трае - нема, ама пробувам, о да знаеш само колку енергија вложувам за да не те мислам, Не ти пишам, Јавам, Поздравам преку некој, Посветам/постирам песна и се молам дека ќе ја слушнеш и ќе сфатиш. Поентата е, изморена сум со години веќе. Што и да чуеш, извини
Веќе некое време не сме заедно. Можеби и така е најдобро Д. Ама те мислам понекогаш иако ме повреди многу, во најтешкиот период ми зари нож во грб и се уште го чувствувам, не како порано ама се уште е тука. Пред некоја вечер сосема случајно залутав на твојот профил, си сменил сликата, уште си истиот убав, висок, со широка насмевка и носеше една од твоите маици кои ги обожавав. Ама за жал, трул во душата. И тоа е тоа што не уништи, и мене и тебе, нас. А да знаеше колку те сакав. Планини поместував поради тебе, војни водев поради тебе, луда бев по тебе. Ме правеше да се чувствувам живо. А сега сме ништо. Повторно странци. Но.. среќна сум, добивам многу внимание, опкружена сум со луѓе што ме сакаат и што ги сакам. Нема да лажам дека мислите не ми залутуваат кон тебе и да...Еден дел од мене, секогаш ќе те сака тебе. Биди среќен.
Каде ли беше до сега? Никогаш не сум почувствувала нешто толку интензивно. Буквално не газам по земја туку лебдам. Око не можам да склопам. Те обожавам
Ми недостигаш за миговите на неочекуван успех да ги споделам прво со тебе... Не дека ти значеа, не дека се радуваше или гордееше.... Туку дека јас блескав додека споделував со тебе .... Нека се редат успеси, нека блескам за по години да те заслепам, додека гледаш во тињата што ја избра.....
Се прашувам како се чувствуваше кога лажеше дека одиш кај роднини. Јас се чувствувам многу лошо поради тебе за последен пат. Се срамам и наместо тебе.
Сакаш да ти дадам пасворд и да ми ги избришеш лудите слики од тебе, е нема, мене на тие слики најубава си ми.
Не си како другите, сакам да верувам дека не си. Дури и ако си илузија, дозволи ми да верувам во тебе барем уште некое време
I pokraj site premrezja, problemi, ..... distanci, (ne)prijateli, toksicni lugje i sl.,znam deka megju nas seuste gori i vrie ona sto e najsveto sto nekoj retko go ima. Veruvam i znam deka se ke se ostvari ona sto dlaboko vo sebe go osekam, a i ti znam istoto go osekas iako zboruvas kontra od toa sto extremno go osekas za mene i sebe vo najpozitivna smisla. Nie sme bliznacite!!! 11:11 I znam deka imas plan ... za NAS. Te skontav, iako ne kazuvas konkretno, prikrivas ili negiras, za da me testiras. Te nauciv mnogu ubavo. P.S. Samo pazi se, cuvaj se mnogu. Sam se navlece vo tie losi krugovi, znam deka si go znaes toa, svesno izvlekuvaj se od tamu. Mozes. Bog e so tebe sekogas, znaj.