Твојата прегратка е утеха кога сум тажна. Твојата насмевка успева да направи насмевка и на моето лице. Твојата енергија ме смирува кога сум растревожена. Ме правиш среќна со самото твое постоење.
Не умем ја тебе никоме да испричам, и не желим, ти си тајна, нешто само моје, део моје изгубјене душе ког чувам, чутим, тражим речи, али за те не постоје.
Толку ми е убаво со тебе што се плашам дека секој момент ќе се разбудам. Нереално е ова. Така се чувствувам, како во бајка, како во розева романтична приказна. До сега никој не направил да се чувствувам вака. Те обожавам.
Од кога те запознав, не можам да те извадам од глава. Имам 10001 проблем, а заборавам на сите кога сум со тебе. На толку разочарувања и губење надеж за девојка која што ќе понуди нешто, од ведро небо, преку заебанции, се појави ти!!! Ти ја обожавам смислата за хумор, лојалноста и грижата која што ја покажуваш за мене. Пеперуткиве ми го превртеа стомакот и се надевам дека нема ништо да се промени.
Сакам да видам каде ќе не однесе животот заедно. Едно знам, со никој не сум се смеела како што се смеам со тебе.
Ни претстојат најубавите денови. Ќе направам се' за таа твоја насмевка, ќе направам се' за да ти подарам среќа
Љубов за каква од секогаш сонував ја пронајдов кај тебе Неколку години сме заедно, а јас мислам дека цел живот си покрај мене. Одвај чекам да те видам Нека поминат овие два дена побрзо.