Ми се допаѓа твојот карактерр исто како и изгледот Ми се допаѓаат муабетите и твојата интелегенција. Толку изблокирав первезни сељаци но тебе те имам веќе на око готово ти ќе бидеш мој! А на изглед гориш Па нека кажу да сам полуделаа и да сам добила све шта сам тражила...
Умречу с осмехоомммм..... Ти благодарам што уште повеќе ме расположи. А знаев уште од првиот муабет со тебе Знаеш ли што?..... Гледам иднина во ова...А тоа ме радува многу Многу зрело размислуваш ми мириса на здрава врска
Понекогаш си мислам што ќе беше ако останевме заедно. Ваљда заедно ќе живеевме монотон живот како што живееш сега. Страшно депресивно-сив живот имаш и тажен пред се. Зошто ти требаше ова не знам, но сам си сакаше вака, нека ти биде вака. Се надевам барем ќе си најдеш некоја што ќе те усреќи барем малку инаку прежално ќе е. И покрај се што се деси сепак сакам да си среќен. Иако одамна те отсакав и нештото кое ми беше незамисливо, денес ми е реалност. Толку си ми далеку закопан во сеќавањата што си мислам на моменти дека тоа што го имавме беше некој сон.
Се пронајдов во горенаведениот пост! И ти ќе живееш депресивен живот и пун проблеми. Тоа сам си го избра место среќен живот со мене. Сигурна сум дека ќе ти најде сега твојата "сестра" дроља иста како неа Си имаш ти златно друштво не ти требам јас, ни па вие мене! Позз и продолжиси да им веруваш на нив и продолжиси да си живееш во преколот, а јас само се обидував да те спасам и да ти ја укажам вистината но не вредело. Цркниии!!!!
Не знам што и како ти се случува, само знам дека многу ми фалиш, како и секој ден чекам да ми пишеш, ама од тебе нема ни трага ни глас, се надевам дека си добро..Ама океј што е тоа е навикнав веке
Ох леле уште сега вака рано коа заспиваш а јас цела ноќ као вампир сум будна гледам филм,гледам дури цртани филмови ради тоа што не ме фаќа сон, се прашувам што ли ќе ти правам додека се вратам од работа од втора смена кај 23 ипол часот ти ќе бидеш у кома сеуште незнам ни дали хрчиш а ќе дознаам у план сум да ме пречекуваш од работа кај мене и тоа со вечера на маса ќе видиш тогаш спиење доаѓаш од раб, одмараш и се спремаш за кај мене. Ма, да нема да е често знаам дека ти е потребен одмор мече и се надевам ќе наоѓаме време за нас двајцата и покрај тоа што идеме на раб поготово јас во три смени Верувај би сакала да сме заедно ден и ноќ и да не копнееме еден по друг Се надевам на се најубаво Многу ми значиш, многу си ми по мерак, среќна сум што ми пиша некој како тебе, среќна сум што ми се јавуваш на тел, среќна сум што си дечко на место културен, паметен, внимателен....Само да се вратам во омилениот град Иначе си многу кјут hug: само да те одвикнам од тоа рано заспивање знаам дека си уморен денес си работел плус со твоето омилено хоби но на мене ми е досадно без тебе Се надевам дека едвај ќе чекаш да се видиме Уффф дури и незгодно ми е што не заспивам и дремам по цели ноќи којзнае шо правам нели? А јас само на тебе мислам...
Ти ја знам мислата а и ти мојата без збор да кажеме знаеме Овојпат имам добро претчуство,осеќам,знам,се надевам... Само да си среќен сакам
Дај ми малце од чоколадата, немам ништо благо денес, доста само слики ми праќаш како јадеш нешто, не си фер.