ми се смачи да те потсетувам на секое како треба да се понашаш ми се смачи уморна сум никогаш не си тука кога ми требаш за да одиш со другари да се видиш не си уморен а за мене си не си играј со живците мои руски рулет ќе изгубиш и пази на работ на нервите сум ти поќе ќе жалиш
Се надевам ме свати после муабетот прееска.Се што кажав беше од срце искрено.Те сакам.Цени го тоа што го правам за тебе и не биди толку себичен.
Ахх...како ми недостигаш иако се разделивме пред неколку часа...Посакувам сега да сум до тебе и да нанкаме заедно...најубавото чувство...
и покрај тоа што постојано те карам за се и сешто и покрај тоа што понекогаш се однесувам како кретенче спрема тебе..јас тоа го правам од љубов...и многу ми е жал што денеска те измачив со мојте лутења и исповедања али тоа е на кој ке се пожалам ако не на тебе само жал ми е што на тебе ти се истурам цело време многуу ми е жаалл..ај ке ти пишам пораче сеа ептен се зажалив.
Сега ми е полесно кога открив и нови особини кај тебе(кога грешиш помил си ми некако,отколку кога глумиш Mr.Perfect) .Пак успеа да ме изненадиш,иако не се изненадувам ни малку лесно.
Те сакам, да, дури и тогаш кога цел свет е против тебе, јас те сакам. И слободно обрати се кај мене за да те расположам малце, иако не си свесен, јас те расположувам.
Секој ден се повеќе сакам да те видам ....само да те ВИДАМ http://www.youtube.com/watch?v=W26870vs ... r_embedded