1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. edna_malecka

edna_malecka Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2018
    Пораки:
    3.894
    Допаѓања:
    14.701
    Сакам гушкам.

На _Naumche_ и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  2. bicycle

bicycle Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2019
    Пораки:
    5.015
    Допаѓања:
    41.321
    Помина еден месец откако прекинав со тебе.
    Еден месец откако ти го видов вистинското лице.
    Колку многу жртвував за да тебе ти биде убаво а ти ме напушти во тежок период.
    Ова ми е лекција за во иднина.
    Биди со кого сакаш, зборувај со кого сакаш, излези со кого сакаш, сеедно.
    Јас уште одамна се откажав од тебе.
    Кренав раце, престанав да се борам.
    Во право беше, заслужувам многу подобро од тебе.
    Те пуштам да заминеш конечно.

Среќен роденден.:hai:

На ♤the girl&, Hellobeautiful, Dust и 6 други им се допаѓа ова.
  3. BlackAndWhiteSwan

BlackAndWhiteSwan Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    413
    Допаѓања:
    3.271
    Го обожавам твојот хумор, твоето пеење. Единствениот кој умее да ме насмее од срце, да ме расположи само со насмевка. You make my bad days good.

На cresa-jagoda и mula им се допаѓа ова.
  4. GymGirl❤

GymGirl❤ Истакнат член

Се зачлени на:
    7 март 2021
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    786
    Знаеш ли што? Кажав се што имам да кажам послем ова доколку несакаш и немораш да разговараш со мене...Само знам дека на мене ми е чиста совеста макар и што ти згрешив малку од паника ти се озвинив но јас не секад враќам на некого туку само на оној кој ми значел и знам само дека можам и душата да си ја откорнам и да ти ја дадам ;( Секад се жртвувам макар и гладувала еден месец таму што нормално е во нашата држава тоа ама бев толку решителна да дојдам само за тебе ;( Фала ти ако ме оставиш на пола пат немам повеќе зборови се истрошив скроз само бог сила да ми даде за на работа. ;(

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Sara<3

Sara<3 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2015
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    35
    Премногу те засакав, знаеш како да ме насмееш но знаеш и како да ме налутиш:swear: Несакам повеќе да се караме... Само сакам да видиш колку ми значиш, но се прашувам дали имаме исти чувства?

6. Milobebence

Milobebence Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    5.136
    Допаѓања:
    101.632
    Луди сме и двајцата.Денес ми беше преубаво.

На nevermet18, cresa-jagoda и H.VAGA им се допаѓа ова.
  7. Hellobeautiful

Hellobeautiful Форумски идол

Се зачлени на:
    28 мај 2012
    Пораки:
    3.368
    Допаѓања:
    20.924
    Умирам без тебе.

На cresa-jagoda и TheBlackRose им се допаѓа ова.
  8. GymGirl❤

GymGirl❤ Истакнат член

Се зачлени на:
    7 март 2021
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    786
    Не вредам јас ни за еден seen ;( можеби јас те навредив но јас сум многу чуствотелна и не те мислам за таков и ти се извинив ама ти со бездушен. Што срце имаш ти? Како можеш да оставиш некого во солзи ;( ме уби.... ;( Како и да е сите имаат кавги понекад ама воолку ладнокрвен човек не сум сретнала.

9. TheBlackRose

TheBlackRose Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2021
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    72
    До следно видување, докторе мој. Веќе ми фалиш.

На Sara<3 и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  10. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.310
    Се премори деновиве, одмори малку. :hug:

11. prominent

prominent Форумски идол

Се зачлени на:
    8 март 2014
    Пораки:
    5.399
    Допаѓања:
    61.230
    Обожавам кога ме гушкаш долго и кога го чувствувам мирисот на твојата коса:$

На cresa-jagoda и H.VAGA им се допаѓа ова.
  12. anon12345

anon12345 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 октомври 2021
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    123
    Зашто никогаш не ми пишуваш прва? Знам дека си презафатена, но барем еднаш да најдеше време да ми пишеш барем само едно кратко "како си" ако немаш што друго да кажеш. Секогаш јас ги започнувам разговорите, и иако кога ке се видиме изгледа како да си поминуваш убаво со мене, се плашам дека ке ти здосадам и ке ме шутнеш...

На blackpanter и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  13. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.310
    Се подобрив малку во пакување поклони, поубаво ти ги спакував подароците овој пат. :party::hug: Едвај чекам да дојде време да ти ги дадам поклончињата иако малку подранив јас со спремање. :$:hug:

На buba4e89, blackpanter и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  14. GymGirl❤

GymGirl❤ Истакнат член

Се зачлени на:
    7 март 2021
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    786
    Има ли некое место да се избега послем ова? Зашто каде и да идам што и да правам неможам да избегам од оваа сенка што ме следи. Камо и на мене да ми беше така лесно како и на тебе......

На ♤the girl&, blackpanter и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  15. Bonnie Top

Bonnie Top Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2015
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    633
    Да јас ставив крај на се, ставив крај и воопшто не се свртив назад. Знам колку патеше и тагуваше по мене, а јас без осет и трошка на вина продолжив напред.
    Изговор ми беше твојата љубомора, пробав да побегнам од неа...
    И избегав, најдов нешто сосема спротивно од тебе. Нема љубомора, нема кавги, нема повишување на тон, ама нема ни таква љубов. Нема таква жар, таква страст, нема интензивни чувства... зошто и после толку време ми се плеткаш во мислите, бегај, несмеам да си го дозволам тој луксуз!

На ♤the girl&, Hellobeautiful, cresa-jagoda и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. Nane2356

Nane2356 Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2016
    Пораки:
    656
    Допаѓања:
    1.566
    Ми фалиш се повеќе и повеќе. Се прашувам дали ти мислиш барем половина од тоа колку јас мислам на тебе.

На Hellobeautiful, Ambitious, cresa-jagoda и 2 други им се допаѓа ова.
  17. GymGirl❤

GymGirl❤ Истакнат член

Се зачлени на:
    7 март 2021
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    786
    И покрај се свесна сум и ти се извинив, повлекувам се што сум кажала но сепак е почеток но доколку сметаш дека ќе најдеш некоја повеќе што ќе те цени и ќе биде сериозна и загрижена за тебе (како мене), ќе те гледа само тебе и никој друг ( како јас тебе за толку краток период што ми улезе у срцето што не би можел секој,бидејќи за мене си совршен), ќе се радува (како јас што врискав од среќа со денови на форумов), ќе биде горда со тебе пред народот ( како што јас се гледав себеси во иднина со тебе и си ја слушав песната Волим те од Елма), ќе биде храбра се да стори за тебе ( како што јас собрав храброст да се преселам за тебе), ќе заспива со слика твоја на тел (како и јас), ќе бидеш совршен за неа и нема да ја занимаат други ( исто како и јас што секад ми е најубав и најсовршен само тој што го сакам)...оди бебе :hug:;(..извини што те засакав...ќе си се сносам јас сега со последиците...А веќе и ми е претешко...
    Се разболев..Гледав само да најдам осамено место каде што би можела да се исплачам, во овој студ на тераса касно навечер со нозете во снегот по сиви папучи кои веднаш се намокрија, но не осеќав воопшто студ колку и во срцето..Очите ми се крвави но не од температурата а ради тебе ми се пунат со солзи на секои 5мин, главата ме боли но од разочараност, немам апетит но не ради што сум болна, температурата ми е само во нозете и ме тресе.Ти кога беше болен јас бев тука за тебе бар на тел а сега каде си ти за мене :( Ни ми се јаде,ни ми се пие, ни ми се спие, само се прашувам дали и јас на тебе воолку ти фалам како и ти на мене.... :u:

На blackpanter, Lavender4, christinnn и 2 други им се допаѓа ова.
  18. Wh@tev3r

Wh@tev3r Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2020
    Пораки:
    445
    Допаѓања:
    1.647
  19. TravellerS

TravellerS Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2019
    Пораки:
    466
    Допаѓања:
    2.682
    Изгледа некогаш по извесно време стануваме свесни зошто нешто така се случило, дали избрзав, дали правилно имам постапно, сеуште не сум на чисто, приказната има 2 страни, од една страна е сосем во ред од другата баш и не е се така како што би сакала да биде. Ми имаш кажано работи кои никогаш не би ти ги заборавила и простила, од друга страна си направил работи кои за мене никој не ги направил. Имаш ти некој твој начин, познат само за тебе како изразуваш љубов.
    Потоа од никаде продира нова ситуација, не позната, ми ги мати сметките, за работи кои викав не би ги направила, сега доаѓам на линијата да се двоумам.
    Зошто не ми доделиш минутка од твоето време? Сваќаш ли дека го трошиш времето на небитни, тие истите после плукаат по вас за кои ти не оставаш дома во секоја згода и незгода, ок тоа е дел од работата, јас живеам со тоа затоа што тоа е нашиот живот, дај ни, не, не не, дај Ми 1/10 од твоето време, немаш ли потреба од нежност, не сум ти јас некоја си таму која никој не би ја посакал, и ден денес добивам отворени понуди но јас те избрав тебе, што ти избра??? Која ти ја избра, после една ситуација се се смени, зошто?
    Некогаш ги осудував оние од другата страна, ама ако јас не сум вредна за твоето време, секогаш има некој кој со задоволство би потрошил време со мене, но нели така не беше договорот?!

На blackpanter му/ѝ се допаѓа ова.
  20. nevermet18

nevermet18 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 мај 2014
    Пораки:
    5.225
    Допаѓања:
    13.195
    Ти си сон што посакувам да беше реалност. :$

На TheBlackRose, blackpanter, edna_malecka и 3 други им се допаѓа ова.