Да не ми излезеше меморис немаше ни да сфатам дека поминала година. Не знам што да ти кажам, толку ми се измешани чувствата. Од една страна, ако е вистина сѐ што дознав, гневна сум што го спуштив ѕидот толку лесно без да проверам, без да се посомневам. Од друга страна, беше човек каков што би опишала на лист хартија со подточки кога некој би ме прашал каков е тој идеалниот за мене и затоа толку лесно се предадов и не се каам. Сфатив дека созреав. Ја износив ситуацијата без скандали и лигавење, едноставно ја открив во себе онаа личност која отсекогаш сакав да бидам. Сѐ на сѐ беше добро искуство, се надевам никогаш повеќе нема да те сретнам зашто не ќе знам во кое лице да ти се обратам пошто ги имаш многу. Не си дволичен туку си многуличен. Нека ти служи на чест.
Однесувај се добро со мене, сакај ме исто како што те сакам и јас, не ми ги прави чувствата и мислите да мислат и сакаат друг освен тебе. Не ми прави лошо да се чувствувам. Често барај ме, сакај ме каква што сум и не посакувам да се разделиме. Докажи ми дека навистина заслужувам да имам твоја љубов и внимание.
Се преселив. Можеби сега кога сум далеку ќе престанам да те барам помеѓу сите нив, слични на тебе, а сепак ниту еден како ти. Далеку од очи, далеку од срце? Којзнае.
Осеќам нешто, незнам што осеќам. Знам ама незнам. Ме разбра. Неќам да те изгубам. А мислам дека ќе те изгубам. А осеќам дека ќе се деси кога тогаш, а до тогаш нема да мислам на тоа ќе го користам секој момент да сум со тебе.
Зборевме вчера што ме мачи, а денес ми го докажа спротивното и дека се лажам. Знаеш дека сме на крај на месец и ми почнува пмс и сум поемотивна и све, и баш тогаш ме разгалуваш повише. Ма те обожавам.
Jas mu pisav na story negovo na ins wow deka nekoj uziva i smajli a on mene pa mora po malce i jas mu vrativ jas ko sto gledam ne e malce nego e preubavo i smajli i ne mi vrati nisto ....a jas bi mu kazala deka mnogo go sakam i deka stradam zosto nemozam veke bez nego
Секој пат кога ќе добијам грижа на совест за тебе и за тоа колку ти било тебе тешко, лошо и комплицирано... отворам кај тебе на фб, глеам колку сте насмеани и среќни и по не знам кој пат си потврдувам дека на глумата и лагите кон мене, и после толку време им нема крај... Па ми е полесно.
Љубовче едвај го чекам твојот роденден. Најдов мн убав парфем кој едвај чекам да ти го купам бидејќи ти мора да го имаш штом на мене ми се бендиса премногу. VOYAGE, да како пеачот војаж кој што ти е како близнак брат,истиот како тебе, тенот и цртите на лицето и косичето кое што го немаш и ти е на нула остижано Не само тоа, човече преубаво мириса и не ветрее лесно. Три пати се измив раце од тестерот со кој се испрскав на раце и сеуште мирисаше. Мора да го имаш мора... и секако имам испланирано и др глупости во поклонот, парфемот е само додаток кој ме фасцинира Ти си мојот Voyage, те сакам љубовче
Не можам да се помирам со фактот дека помина се. И тоа пред многу време. Година, две еве а веќе третата. Се заборавивме ли? Бедно е драг мој. Апсурдот што ми го носи секој нов ден ме тера да имам носталгија за минатото со тебе. Спомените се единственото нешто шо ми остана. А и тие веќе почнуваат да избледуваат, уште покатаатофално е шо не се прават нови... Јбг