Среќна сум за тебе и горда. Да времето поминува, понекогаш за жал се навраќаме и на лошите спомени, но поубави се среќните денови. Сакам да одиме во зоолошка и да јадеме шеќерна волна во парк. Сега само насмевката би сакала да ти ја видам.
сакам што побрзо да ми дојдеш па роденден ми е утре аман више доагај нели сум ти принцеза хаха ми фалиш миличко те сакам најмногу
Не те сакам како порано, ама сепак те сакам многу, ама овојпат со памет, за срцето што ми го скрши пред една година, ќе ти треба многу време да го составиш. Сепак, те сакам, и покрај се`, со сета сила што ја имам, те сакам, каков и да си, мој си.
Т*Аалуленценценценценце ар ју фајн? кај си беееееееее ? :geek: почнав да забегувамм.. .ти си криввввв
Многу брзо ќе те ставам во ред, онака како што ја сакам, ќе те обликувам помоја мерка, нема да сакаш да мрднеш! Досадно е веќе вака, треба да ти фалам, I know how to do that
Нема да биде прв пат да пишувам во категоријава за тебе,но дефинитивно ќе биде последен. Наредниот маж на кого ќе сакам да му кажам нешто,нема да бидеш ти. НЕ СЕ ВРАЌАЈ. ОСТАНИ СИ ТАМУ КАДЕ ШТО СИ,СКАПУВАЈ,ШТО САКАШ ТОА.. МЕНЕ ЗАБОРАВИ МЕ. УПС,ПА ТИ ТОА НЕМА ДА МОЖЕШ ТОЛКУ ЛЕСНО ДА ГО НАПРАВИШ,НЕЛИ? ПА,БАРЕМ ПРОБАЈ ДА МЕ ЗАБОРАВИШ. ЗА ТОА НЕ ЗЕМААТ ПАРИ.
Мама ми кажа само со тебе да се бакнувам Т*аленцуленценцененеццецец Спојлер http://lajkujem.com/status/2795 да ти ја репнам на ѕид....ааа ама да не сум срамежливка и кукавица,би ти ја репнала а вака кротко си седам
Бескрајна среќа и хармонија во душа... Ми подаруваш моменти, моменти кои се паметат... Ми даваш сила да го издржам целиот товар... Ми даваш љубов која нема збор да ја опишам... Ми се даваш себе си, целосно, се предаваш... А, јас само земам, крадам и се радувам како мало дете... Уживам, живеам, љубам!
Еј абе парфемчето што го шприцнав во Јуник она што не ми се допаѓаше, сега малку изветреано ми се допаѓа мноооогу Јас обожавам Роко бароко, ама ова беше за машки .. Е ќе ти го купам да си знаеш!!!
Аман доста се бањаш , рече 45 минути а помина цел саат П.С. Едвај чекам да те видам сабале И гледај да не дојдеш саат и половина порано , како и секогаш
Рузес ар ред, вајолетс ар блу, ју ар ступид, бат ај лав ју...така некако беше Ќе му пуштам писменце со песнава на работа за Валентајн, ќе го утепаат од зззззз.... Неее, не сум толку лоша
Штотуку испадна најголем идиот . Прекрасно поминатиот ден со тебе го е*а со еден збор. Ова навистина не ти требаше . Џабе ти е извинувањето и џабе ти е што ми се јави уште 5 пати кога ме . Знам дека не мислиш така ама сепак ме налути. Понекогаш знаеш да бидеш невозможен. Знам дека осеќаш вина ама јас не сум ти крива што кажуваш непромислени работи. И не ми ѕвони повеќе, не ти кревам. Нервирајсе и ти малце .
а бе злато си ти мое, ептен си некогаш цуце, ама некогаш знаеш да ме извадиш од такт и те како, не биди таков боди секогаш миличко како што се сега
Знам дека сношти ти се налутив за глупости ама ме знаеш срцуш дека се лутам за се и сешто, што да правам голема лутка сум и знам да претерам . Фала што ги трпиш моите испади, што ми попушташ и што цело време се трудиш да ми угодиш и да ме расположиш . Обожавам кога ќе ми се јавиш рано и кога ќе ме разбудиш за да ми кажеш дека ме сакаш како што направи денес . Се враќам во нормала срц и пак ке бидам онаа добра и фина девојка полна со разбирање .