Не ти е местото тука. Зошто веќе не си никој посебен. Ама сакам само вака да ти кажам. Просто дури и чудно ми е колку сум рамнодушна на тебе. Веќе ништо за тебе не ме интересира.
Ова "нашево" не е ни бејби степс. Ама е единствено добро за нас... зошто одма може лесно да се расклимави ..
Бебе мое малооо едвај чекам да те видам Глеј изнервирај ме па боксови ќе летаат Душичка моја верверичка Спојлер: . у пмс сум и иам наплив на емоции, није ми арно
таман реков -ај заеби, стварно немам сила за ништо... и ете го со пораката како ми стоел фустанО фкдјсислџкнсјсн факјубе!!!!
Сонувам за оние денови кога она што ќе го создадеме ќе биде наш мал рај, мир спокој. Сонувам за денови кога секој ден едвај ќе чекам да си дојдам дома за да те изгушкам, кога ќе легнувам и станувам со тебе, кога секој ден ќе го спделувам со тебе. Знам дека е рано и имаме уште многу да направиме до тогаш. Ама веќе сум сигурна дека го сакам тоа со тебе
Бебе најслатко си ми кога ми се умилкуваш, се галиш, па сакаш да те чешкам на главчето за да ми заспиеш како бебе исто и на мене ми е убаво да те чешкам дремка ме фаќа охх би умрела без тебе Утре незнам дали ќе стасаме да се видиме а едвај чекам
значи едно е мамасита на шпански, друго е мајче на македонски ебате гоце арнаудов ќе се смеам цела година сеа
Многу ми е потребна твоја прегратка во моментов, само тоа може да ме смири колку толку. Ми недостигаш, камоли да беше тука...
You are so plastic, and it's tragic - just for you....Ne sum billa dovolno dobra a? Karma is a bitch, ke ti tekni na mene koga si igrase kako sakas. Togas mozebi i ke mi pisis na nekoja socijalna mreza, ama - ke bidi kasno. Jas sum samo utesna nagrada, se ceka glavnoto jadenje. Ako, samo ako ostanis na predjadenja - ne se zali. Ne te zapoznav za celite 2 godini. Steta. Moite demoni se preplasija od tvoite, shta reci...