Конечно си кажавме сѐ. И сега? Кај ќе тераме? Ќе се преправаме дека овој муабет не се случил? Ќе продолжиме од каде што застанавме? Не знам што е најпаметно, само знам срцето што сака. Знам дека ми фалиш премногу, дека те сакам повеќе од кога и да е, дека ми гори душата само за да спијам мирно во твоите прегратки.
Којзнае каков си, кај акаш, што правиш и со кого си сега. За мојот иден дечко зборам што се уште не го познавам.
Повторно ќе заспиеме без порака за добра ноќ. Ама не ти замерувам, затоа што стануваш рано и се мачиш преку цели денови за бољи живот утре. Те сакам пуничко, а сега нанај мирно.
Толку ми се имаш згадено, не си свесен..дури и ми се гади од тебе само кога ќе те помислам.. Толку гаден човек...едно нешто убаво не си рекол со години..така и денес, само што денес ја прели чашата
Зошто не ми кажа денес "те сакам" м? Ми фалуваш, ама едвај чекам да ми кажеш зошто те немало што си правел. Едвај чекам деновиве да те гушнам.
Мислам дека ми значиш повеќе од што сакам да си признаам. И мислам дека тоа што си една голема енигма уште повеќе ме привлекува. Ама осеќам дека твоите чувства се далеку поинтензивни од моите. Со години го градев овој ѕид на неемоционалност. При појавување на некои чувства бегав, но не сакам да бегам од тебе. Иако знам дека ќе заврши ова се катастрофално сакам уште да зјапам во твоите тиркизно сини очи.
Бебе мое конечно ги научи моите шампони кој за шо е до вчера гзето си го миеше со балеата за коса хахахахаххахахаххахахахахахаха ќумрам
Не те сакам веќе, може и засекогаш ќе се каам за одлуката шо ја донесов, ама ова е прв роденден после о с у м години да не ми стигне порака од тебе. Искрено, чудно се осеќам. Имав преисполнет ден, куп луѓе околу себе, а пак нешо не ми е по кејф. Влегов дома пред 15 минути и еве ме, седам уше на кревет дотерана и пишувам овде, за да не ме натера ѓавол да згрешам на друго место. Не ми е сеедно. Претпоставувам дека никогаш нема ни да ми биде. Си викам мораше и ова да помине, ама нешо ми игра срцево танго со живциве. Ама не те сакам. Не смеам да те сакам после све…
Само да се врати вечерта како некни, се би повторила исто и ништо не би сменала. Би сакала да го исполниш тоа што го вети.
Не забележуваш дека моментите што си ти бираш за понижување не значат ништо??? Забележуваш дека не трепкам, а не да се дерам за било што??? Глас немам пуштено за ништо и уште си се тешиш дека си најважен за мене, дека ти правилата ги одредуваш, дека јас помалку вредам од неа... Гледаш дека месеци минаа, а јас не се побунив, не прашав зошто, не се свртив..... Џабе ти се понижувањата и понатаму ќе ми е сеедно и понатаму нема глас да пуштам... Одамна ја оставив таа во калта позади, а ти уште немаш научено дека само кога се дерат и објаснуваат луѓето им значи нешто.... А кога го прифаќаат како што е сервирано е само едно големо ништо информацијата... И да знаеш овие мали твои демек победи не се ништо наспрема мојата голема наспрема гомното што го љубиш секој ден.......
… Kad jednog jutra zaplačeš i ti zbog njega Kada te ostavi bez ljubavi i bez svega Neće mi veruj biti žao Što je i tebi život stao … Kad jednog jutra shvatiš da si prevarena Pa me u pomoć ti pozoveš tog istog trena Tvojim ću bolom da se hranim Neću tu biti da te branim Kad te k'o pseto ostavi, od mene ti ga pozdravi
Дури и една помисла на тебе ме полудува. Мислите ми летат само кон тебе и кога сум на работа и со луѓе околу мене. На моменти се чуствувам како некоја тинејџерка која тек се заљубува иако сме неколку години заедно. Ми ја земаш концентрацијата, губам фокус на што и да правам. Нон стоп ми се зголемува страста. Ах што ми правиш ти мене
Losing you is something else Though you don't belong to me Oh you're really something else Love is only half what we see