Tonight I’m gonna do Everything that I want with you Everythin that u need Everything that u want I wanna honey I wanna stunt with you From the window To the wall Gonna give u, my all You’re so damn handsome uhhh...
хехехе сакам да бидеш онаков каков што беше вчера. јас се правев дека спиев а ти онака нежен ми покажа што е љубов. ех морам да ти кажам дека те сакам
Би му кажала оти страшно ми се сака да ме истрбуши и после да заспие покрај мене, потиснат и истрошен
Не е многу што барам малку внимание Знам дека мислиш на други работи и не ти се прави ништо, ама барем еднаш убаво да се видиме.
душо моја многу ми си потребен сега те молам не ме оставај заедно да го поминам овај период седи до мене и како денес стегнимија раката и силно гушниме те сакам
Челични нерви как да си метнех? Опасно е, шамари ќе прелетнех! Да може моментално пред очи да ми бидеш, во ПМ ќе ти кажам да си идеш! Пази се утре да не летне црвен картон, зашто ќе се чувствуваш ко да те згазил слон! Поздрави и честитки, со надеж за добро понашање на средбата утре
Би му кажала дека го сакам! Навистина го сакам. Му кажав и вчера.....Сепак нема да му кажам, делата ќе му докажат. Ааааххххх.....
Сладок си токму до таа мерка до која поднесувам мажот да е еклерче. Мил си токму онолку колку што ми е потребно за да ми згрееш душа. Инаку си Heathcliff од Оркански височини - raw, harsh energy која одлично чекори со мене во ист ритам. А како би те грицкала полека како марципан. За да не ми дојдат премногу убавини одеднаш. Ама би те грицкала постојано И да! Ќе одиме! Колку само да ти одговорам на она што ме праша
Ах да имав мадиња да ти кажам пола од работите кои овде редовно ти ги посветувам, да јас редовно ти пишувам и кога сум ти лута и кога те сакам покрај мене.Ти незнаеш за тоа, можеби е подобро така. Те сакам и од тебе барам да направиш од мене жена, сакам да сум женско дрско да ме фрлиш на креветот и да сакаш да водиш љубов со мене.Не од обврска, ни од забава, сакам навистина да сакаш, многу да ти се сака, баш со мене.Ми здодеа редовниот распоред сакам спонтаност, јас навистина сакам машки да ме земеш во раце, а не културно да ја изгаснам ламбата, да ги тргнам завесата за да се заштитите од љубопитните погледи, да се соблечам и да легнам покрај тебе.И да се вратам назад само за да го намалам звукот на телевизорот, да ја заклучам вратата затоа што ..ете заборавив..пак.И така, ете почнуваме.Подобро немој, ако е така не сакам. Сакам јас да сум женско, баш како што си ти кога гледаш кошарка а раката ја држиш лежерно спуштена над тестисите.Ете така сакам сеуште да ти се допаднам, ми недостига комплимент, внимание.И не е лошо понекој пат мрзеливо да го искривиш погледот накај мене кога ќе се свртам.И понекогаш да ме соблечеш, или пак предиграта да ни биде позабавна.Јасно врската никогаш нема да ни биде како првите 2 месеци , ама не дај боже да ни е здодевно до крајот на животот....долг е by : XstrongerX женската со цицките во твоите машки боксерки ( I'm still sexy )