Врњмето минува, се сеќавам на една шармерска насмевка, на еден харизматичен дечко кој ме освои со искреност која сеуште ја чувствувам, се сеќавам на твојот смисол за хумор кој е уникатен... Те гледам сега, пред мене стоиш уморен си од се и од сите... Те молам постојно дека треба да си посветиш време на себе си, дека и не си толку јак како што се правиш, од проста причина што премногу ти е собрано... А како да ти помогнам, има битки кои треба сам да ги водиш, јас секогаш ќе бидам до тебе, секогаш мило мое... Ме имаш за секакви ситуации, знам дека поубаво е кога се смееме ама ете животот понекагаш удира шамари... Те сакам најмил мој!!!
Милиција диктира строгоча ќе ми изводиш? Оди скриј се таму да не те подберам не ќе знаеш што мака те снашла
Iako ti rekov ne sakam svadba so tebe bidejki ti bese ednas zenet, sepak dlaboko vo sebe posakuvam da se sluci. Zal mi e sto ne napravivme i sto nikogas ne stanav nevesta. No sepak te sakam❤️
Со тебе ги доживувам најубавите мигови од животот. Претходната вечер беше преубава, камо засекогаш да ме прегрнуваш онака.
Поминала 1 година. Искрено, многу добив од “тоа” со тебе. Созреав, пораснав, видов што сакам, окрутив и конечно преминав преку некои работи и се ставив себеси и своите интереси на прво место. Супер. Само уште да добиев еден одговор зошто беше сето тоа? Драма, ветувања, глумење, за што? Со која цел? Никогаш нека да дознаам.
Само трчаш некаде, само бркаш некои дополнителни раб. те гледам и ти се чудам како издржуваш под толкав притисок од сите страни. Јас да бев ќе експлодирав
Кога ќе слушнам какви машки карактери постојат се повеќе ти се восхитувам... Секоја желба ми ја реализираш , секогаш со разбирање ме гледаш. И секоја моја одлука ја почитуваш. Што можам друго да посакам ...Те обожавам
Освен психички што ми еба матер, од нашата "прекрасна" врска излегов и со физички последици. 2 години ко ѓубре се шетав, воопшто не се грижев за себе. Трпеа и тело и кожа и коса. Ама се враќам во нормала, на добар пат сум за сега. Се молам никад више да не ти го начекам суратот пред очи.