И што сме сега ние? После овие 4 дена поминати заедно ден и ноќ, официјално ли е? Чекам од твоја уста да слушнам.
Не може а да не ми се искриви устата во најглупата можна насмевка кога ќе те погледнам. Зацапав дубоко..
Знаеш дека животот ми е еден круг без крај кој постојано врти, знаеш дека овие денови се најтешки за мене а те нема да ми кажеш барем дека се ке биде океј и да ми дадеш трошка надеж... 3 години...
Што, толку ти беше интересот, се откажа пред да започне? Сакав да видам колку си упорен, а тоа ќе ми покажеше дека и ти го виде, она што го видов јас, совпаѓање. Ок,сепак мило ми е што влета во мојот живот.
Sekoja chest. Te nacekav so slika od moj telefon kako baras uteha vo eterot. Ne veruvam vo nisto nadprirodno, no pustam misla da go najdes toa sto go baras. Barem mene mi e polesno za nijansa znaejki deka besramno imas zaborav za nesto tolku mokjno. Daj priznaj, kazi gi zborovite sto sakam da gi cujam za da ne sedam buden do niedno vreme. Kazi "ti bese samo faza, celosna fantazija, edna golema laga". Nema nisto vo svetov sto ke najdes posilno od toa jas sto go osekjav za tebe. No, se nadevam nekoj ke moze da te izlaze podobro od mene. Samo taka ke poveruvas deka si posakana vo tugji race. Jas ke prodolzam da se dvizam napred. Na toa sum prisilen. Ke go iskrsam vratov da nemozam da se vrtam Kon Minatoto.
Колку си внимателен, прекрасно беше се утрово. Каде те најдов толку совршен, воедно и талентиран за готвење. ❤️