We're not meant to be like sleeping and cocaine So let's at least agree to go our separate ways Not gonna judge you when you're with somebody else As long as you swear you won't be pissed when I do it myself Let's end it like we should and say we're good
Ај се кладиме дека не можете уште некој профил да напрајте и ти и она. Што кој кур ако сте толку среќни ко што се претставувате и "заедно чекорите низ животот" !? Што не уживате во среќата место да прајте профили??? Дека те сакам и врапчињата надвор знаат. Ама ова веќе е патетично од ваша страна. Сериозно. Смешни сте. Средовечни луѓе со однесување кое личи на вашите деца само. Страхотно.
Voli me iz inata Voli me bez ostatka Voli me bilo gde sam Baš takvu kakva jesam Voli me kad me nema Voli me pored svega Voli me kad ni jedan Baš razlog za to nemaš
Неам појма како станав волку посесивна коа станува збор за тебе. Ме излудува помислата дека друга го има вниманието што го добивав јас. Не се откажувам толку лесно.
Баксуз сум, секогаш се заљубувам баш на крај, кога треба да се разделам. Криво ми е што немавме повеќе време да поминеме заедно, ќе ме заборавиш, знам, а да знаеш како ми влезе во срце. Среќен пат, чувај се
Уште една година заедно, уште еден роденден, се надевам дека до крај на животот мило мое Имај ми најсреќен роденден, те сакам највеќе на свееет!
Случајно преска налетав на две слики во тел од нас... Колку убаво ти стојам си помислив. Не дека јас нешто посебно пренајлепотица ама поред тебе, некој друг "шмек" добивав. знаеш оноа.... како на месо коа ќе стајш мајчина душица (споредбава ... ) Ама стварно убаво ти стоев.
Избришав слики, избришав и твој број, избришав и сите социјални мрежи. Нема да исчезнеш ти од мојот живот, туку јас од твојот. Последна солза за тебе... Ајт гитла.