И сам знаеш дека никогаш не би ти кажала "кокаинот или јас". Попрво би се дистњмирала и повлекла самата јас отколку да ти кажам да бираш нешто меѓу мене и х опција.... И сам знаеш....
Што убаво ни беше кога беше на одмор, сега се врати на работа и пак сама седам по дома. Кога ќе се вратиш дома, веќе ќе бидам заспана. Сакав да заспијам гушкајќи се со тебе.
Што да рачам,што да мислам....... Тешко е,не знам дали знаеш,и дали сакаш да е така....... Времето не знам,што носи..... Ќе дојде,нема да дојде,ќе дојде......
Најдобрата одлука што ја донесов за нас двајца вечерва беше што се разделивме. Доволно се измачивме. Јас не можев да ги исполнам твоите барања, да се променам не можам, тој сум што сум. Чувствувам олеснување, мислев ќе ми биде потешко. Изгледа сум се изморил од врската. Благодарам за изминатата година, убави спомени имаме. Не било толку голема љубов како што мислевме.
Ти ме молеше и јас тебе и сега на крај главата си ја лупам јас а ти уживаш во животот.Подобро да не бев меѓу живите отколку да ја трпам таа болка
Скоро една година подоцна... не сум те видела ниту еднаш после. Сакав да ти честитам роденден. Ама кога ти не ми честиташе мене... Напишаното од горе до некаде во еден момент е толку правилно и реално, колку што во друг е грешно. Знаеш, мислев дека бевме правилни луѓе, на правилно место но во грешно време. Реализирав дека само времето било правилно. Местото небитно. Но ние со сигурно не бевме правилни личности. Мислам... за пријатели, можеби. Добро, апсолутно дефинитивно. Уште не сум сретнала личност со која се разбирам со поглед, да разбирам на кој начин мисли, и да е толку сходен и логичен на мојот. Амаааа, исти сме само во тоа колку сме различни изгледа. Силно се надевам дека си среќен. Со неа. Или без неа. Можеби со некоја друга. Или сам. И успешен. Боже колку потенциал имаме. Се надевам дека ти и искуството го уновчуваш подобро од мене. Фала ти за тоа што се појави во моментот кога се појави, и што го направи тоа (се') што направи. Боже, за какви работи си ми отворил очи и препнал. Цел еден животен хедс ап. Твојата ера во мене завршува. Колку потходјашто. П.С. Има шанса да се видиме повторно, и да ми водиш интервју можеби. Спојлер
Кревам раце. Доста беше. И премногу ти простував и дозволив да ме газиш. Од вечерва ми е сеедно. По илјадити пат ми докажа дека со сила убавина не бидува.
Вистинските сме, на вистинско место ама нешто друго е погрешно, за мене и не е тоа толкав проблем ама и ти како машко да се потрудеше малку повеќе..
Фала што конечно ме послуша, си го поправи тоа што ми сметаше, ја увиде твојата грешка, иако претходно имавме кавга за тоа. Увиде дека не зборувам од инает, туку тоа што го правеше беше некоректно од твоја страна. Конечно ништо не ме мачи. Се е супер меѓу нас, се надевам дека и така ќе остани засекогаш
Sto bi mu kazala,da znaev nikogas nemase da dojdam,da znaev nikogas nemase da te zapoznaam,tolku mnogu se kaam sto voopsto imav nesto so tebe,idiot najgolem,neznam dali ima pogolem od tebe,se nadevam deka nikogas nema da bides sreken,i deka skeogas ke ostanes sam,i da patis za mene,kako sto patev jas 3 dena i noki,i placev kako budala,a sega sum super,crkni idiote