Денес си имав self care. Бев на маникир, фризер и шопинг. А тебе конечно те пуштам Предолго чекав извини.
Само да знаеш каков јак оргазам доживеав вечерва мислејќи и фантазирајќи на тебе. Сакам вечерва да беше покрај мене, но и во мислите ми шеташ, исто како да си тука. Премногу ме палиш, слаба сум на твоите допири и твоето присуство.
Sega imam onakov stit kako sto imase ti. Drzam rastojanie od bliskost. What doesn't kill you will make you a killer.
Кога ќе ми кажеш онака во најобичен муабет неочекувано "те гледам и си мислам колку сум среќен што те најдов" се топам.
Толку многу ме привлекуваш, што прв пат во живот се плашам да не направам глупост. Се плашам од сама себе! Ова не сум јас, ова е некоја изгубена тинејџерка. Каков е тој магнет што ме влече накај тебе? Ти кажав дека сакам дистанца, а те барам каде и да сум. Ама не сакам да бидат повредени луѓе од двете страни
Некои луѓе премногу ги фаворизираме, идеализираме, ставаме на пиедестал, а не треба. Не секој тоа го заслужува.
Ништо нема да ти кажам, не заслужуваш... Ќе си ги носам чувствата.... Ќе ги оставам да ме потсетуваат на едни времиња...
Ова што си ми во мисли се коси со моите правила. Не сум погледнувал зафатени девојки, ти си исклучок. Да знаеше дека си ми бегство во мислите од се во овие тешки денови... Никогаш ништо нема да има меѓу нас, само тоа нема да го смени фактот дека си толку прекрасна.