Те сакам, те сакам, те сакам ... И уште милион пати да ти кажам дека те сакам пак нема да биде еднакво на тоа колку те сакам. Го сакам твојот поглед, тие очи во кои се губам, ја сакам и твојата насмевка, таа уста што најпрекрасно бакнува... Те обожавам таков како што си, со сите мани и доблести, само те молам не менувај се никогаш и дозволи ми да те сакам засекогаш И за крај едно Волим те љубави моја, на твој матерни језик
Сакам да ти кажам... mili moj, sad bi se s tobom malo ljubila i ispod tvog ramena uculila Mili moj, dok svira lagano muzika tu u krevet kraj mene se polako usuljaj Pa mi sapci razne stvari pa radi sto je logika jer samo ti me cinis zenom zenom ljepom, nasmjesenom Mili moj, da se nismo sreli stvarno bila bi grijehota jer sada znam da te volim znam da te volim...
Не знам дали да те прашам. Попаметно е да молчам а ти самиот да ми кажиш што е она. Не морат да ти кажам. Знајш колку ми значиш. Не морат да ти кажам. Знајш што сакам. Ама морат да ми кажиш ти што сакаш. Без да ме излажиш. Можеби е подобро вака. Или имаш некој друг план. Кажи ми. Можеби не треба да ти верувам. Зошто ме спречи тогаш? Зошто сега ми се смири? Ти значам ли јас нешто?
И повторно јас сум кривата, повторно дозволив да свртиш кривицата на мене, и повторно успеа да ми набиеш грижа на совест ама овој пат нема јас да бидам таа што одма ќе ти прости (секако ако ти сакаш ) помачи се малку и свати дека ти грешиш многу и не е во ред тоа што го правиш !
Знам дека ме сакаш, но вака веќе не иде...не знам до тебе или до мене е, ама последните денови ми изгледаш ко некој странец, како да не те ни познавам...ми недостига стариот ти...ако ова ти е некоја фаза, дај нека помине веќе, ми требаш...
Во право си! Тоа и го ценам кај тебе! Тоа е она нешто што прави да те сакам. Секоја секунда, секоја минута, секој ден... се повеќе. Ми читаш од очи и знаеш. Не ме прашуваш ништо, но сепак знаеш. Ти дадов значење на сонце. Единствено кога има сонце јас сум среќна. Таа топлина ме грее и прави да се чувствувам заљубено. Не сакам да помислам дека некогаш ќе ме поврдиш. И ти не го сакаш тоа. Не сакам да помислам на некој друг. Изморена сум од такви истражувања. Те сакам тебе и само тебе. Остани со мене. Сега. И засекогаш!