фала ти што дојде меценце мое. Не ми се верува дека те видов и при тоа што сум малку подалеку од тебе неколку денаа ти дојде и тука и помина толку пат само за да ме видиш на кратко! А собра храброст и моите да ги запознаеш фала ти меценце што правиш се за мене и што ме исполнуваш во секој смисол...Незнам дали си свесен ама јас многу се радувам на тебе и многу те сакам! Љубовце мое ќе се вратам за кратко и пак ќе си се гледаме постојано. ах само да знаеш дека од ништо не се плашам на светов, само од тоа да не те изгубам тебе. Те сакам меценце сега наними уморно си од патот гњ!
Ми фалиш, ама се трудам да бидам јака, морам, морам да се одвикнам од тебе, едноставно не можеме ние двајца. За тоа и ти си свесен знам. Затоа најдобро е вака, на крајот да нема никој повреден.
Feminki sakav da vi kazam toj sto go sakav i on mene pocina istiot den posle nasata sredba i toa bese prv pat da se vidime i se ama i posleden... Dojde od srbija samo za mene a se znaevme 4 godini samo kako prijateli se do ovaa godina koga si gi otkrivme custvata ama se nesto ne sprecuvase da se vidime 21.09 on dojde i se vidovme i se razgovaravme i se razdelivme stignav doma vo 13 i 30 a on posledna poraka vo 15h deka e stignat ama znaev nesto ne e vo red kaza ke spie deka e umoren i deka ke se slusneme a on pocinal blisku mojot grad i slucajno nekoj go nasol a ja tek na 25 doznav za toa od negovi bliski Vo sok sum placam nikako da se smiram mnogu mi e tesko Go sakav i sekogas ke go sakam #V
,,...But mostly I hate the way I don't hate you, not even close, not even a little bit, not even at all"