Се смеам денес цел ден со обидите на твојата најмила да стане плавуша Тивко на увце шепни и:” далеку си од неа … и ќе бидеш”
Happy anniversary 10 years Пред 10 год ... 6 дена после мојот роденден конечно излеговме ... јас цела confuse и shy а ти опасен ... и тогаш како и сега избрав да шетаме покрај кеј наместо да седниме на кафе ... Сите овие години се изградивме како личности и се надополнуваме секој ден се повеќе и повеќе ... средно ,факс , подршка за бизнис , заедничка цел за наш стан , ја опремивме и ќукава каде што живееме - горда сум на нас двајца Без брзање и уживање во најубавите години . Свесни за животот и без погрешни одлуки. Нека ни се множат
Би ти рекла многу работи… Едно време мислев за идеален маж крај себе, а сега кога го имам те бутам. Ќе ми помине ли оваа моја збунетост?
Готово е конечно, собрав храброст да ти кажам се што имав, да завршам едно поглавје и да почнам друго. Не знам што ќе донесе иднината, ама ќе се потрудам да не западнам депре. Колку убаво знаеш каде ми се слабите точки, па баш таму маваш. Исцрпена сум, ми ја врати анксиозноста... Зар мислеше дека со некој убав муабет се ќе заборавам додека ебеш друга? Ме учеле да не бидам идиот и сељак како тебе, туку културно да возвратам. Да цркнам ако уште еднаш ти вратам било што. Само, во мал град сум па не знам како да ги одбегнувам местата што ме потсетуваат на тебе. А...и ден денес боли.