Вчера прележавме уште една биг бенг теорија... Повторно се создаде земјата и водата и планетите и карпите и луѓето...Метаморфозираа глисти во пеперутки додека јас и ти ја јадевме спокојно нашата кинеска тејк аут во празната соба во која имавме само лап топ, кревет и ламба.... Кои минутни саати прелетаа во долен веш и чорапи, со добра храна, вино и мајндблоуинг секс... Баш те сакам. Баш. Мислам дека ти си крив и за фотосинтезата денес на сонцево.... Заради тебе полесно дишам.
... еднаш ме покани на состанок. Не отидовме... Ај те молам покани ме уште еднаш - Овој пат сигурно ќе одиме! И уклучи се, ако немаш против, на фејбук
Би му кажала дека му приредувам многу убаво изненадување по повод годишнина, ама се трудам да се воздржам и да не го упропастам изненадувањето
http://www.youtube.com/watch?v=ITQaPhhX ... 9082E5D07B Dal su godine krive ili ja sto nas nista sad ne veze a sve razdvaja Dal su godine krive ili ti ali mi smo jedno drugo izgubili...
Те сакам најмногуу многу ми недостасуваш би сакала засекогаш да останеме заедно ...срценце мое палавкоо
Дојди си, дојди ми подај рака и не зборувај гушни ме и само одболувај. Дојди си, дојди ми подај рака и не зборувај гушни ме и само ти одсонувај. Те Љубам онака крвнички, ненаситно и до болка.
Me нервираш... онака ноу ризон додуша има причина, се`, ама баш се` е некако побитно од мене зашто? зашто јас те сфаќам за се`, еднаш да се прашаше сам, што сакам јас. сама сум си крива, сум ти дозволила. дечко, од утре друга песна ќе е. И не си мисли дека не можам да те откачам, можам многу лесно, ама не сакам зошто јас се трудам тука да успее нешто, ама ако не го смениш однесувањево, нема да ми биде криво да ми пропадне трудот. и вака искрено, (бидејќи знам дека нема да прочита) ни сексот не ни е тоа што беше... ама и таму, само јас вложувам, како и да е, ти ќе изгубиш. Ревизија на однесувањето, под итно!
Измрдувам без тебе....ова ми се нема десено ухуу одамнаа..и сакам да е секогаш така.. Те сакам срце и не знам како више да опишам што се ми се дешава. Ова не се опишува, ова само се осеќа
Претера , ги премина сите граници . Зар мислеше дека секогаш ќе те трпам, сето тоа што го правеше . Да, да ти никогаш не беше крив ...секогаш така тебе ти испаѓаше нешто. Зар мислиш дека можам да ја поднесам твојата љубомора , за која нема ни причина да ја има.... да се нервирам и објаснувам за џабе, кога ти пак ќе си веруваш во тоа што само тебе ти одговара. И сега што.......... ке продолжиш да ме бараш? Зошто не гледам ни една причина за да сме заедно.
Толку ми е празно без тебе дома... Нема кого да нервирам, со кого да се смеам, нема кој да ме брка, да ме закачка, да ме скокотка
Па добро бе мајка му стара! мислиш ти да ми пишеш мене денес?? Реков дека ќе учам, немам време за тебе, но имам време да прочитам барем една порака значи.. ич не ти работи тоа кликерот.. или па, не ти текнува на мене
Не! Не, не. Не сакам да вервам. Кој ќе ме теши сега? Дали моето сонце пак ке зајде?! Оди! Биди среќен!
Немаш појма колку само те посакувам и колку многу сакам да те видам ...им скиснав веќе на цуриве овде со моево кукање по тебе
Само што ти напишав писмо. Многу е убаво, знам дека ќе ти се допадне кога ќе го читаш во понеделник. Се надевам дека и подарокот ќе ти се допадне Те сакам
Како би ти се бутнала сега во прегратки, би ти дозволила да ми ги фаќаш шишките ,да ме бушавиш, би те гледала без да трепнам и би се заблогодарила на Господ што ми дозволи да те запознаам.
Многу нешто би му по кажала . Цело време ме предизвикува На предизвик се палам со предизвик враќaм. И ноќ ва убаво ќе му ја отпеам Троши ме ове ноќи , троши ме слободно , има ме dovoljno. Ајде замина озбилна ... некако многу неозбилна ... па почна многу да зборува Во виното е вистината