... И принцезата го соблече балскиот фустан, ја избриша шминката, си ја исчешла косата, и покажа среден прст со црвено налакирано нокте. (нормално со посвета)
Aimer jusqu'à l'impossible, Aimer se dire que c'est possible, Aimer d'un amour invincible, Aimer jusqu'à l'impossible, C'est possible. .....
Не. Не и велам на твојата љубов,ми се згади од неа. Не и велам на твојата дрскост и храброст, и те сечам секундарно. Не ти велам... Тебе. Додека те гледам в очи, и го слушам звукот на нештото што се скрши во тебе. Не им велам на твоите очи, кои прв пат се соочуваат со моето не. А себеси... Си реков доволно е. Предолго време ми го загадуваш воздухот. И ... Се насмевнав. Се вратив. Со куфери полни среќа, одлучност и нови почетоци. Се вратив. Убаво ми е... Да. Себеси си реков да.
Добар си ми? Како си помина вчера? Да да знам дека имаш поминато супер. Не се соменвам. Мило ми е. Само друг пат потруди се да излезиш пред мене. Тогаш ќе верувам. Сега не.
Остани, ветрот ти шепоти јасна молитва, прости зборови. Овде си ко небо спокоен в срце бесмртен вина невина...
-Kiss on the Forehead: We're cute together . - Kiss on the Cheek: We're friends. - Kiss on the Hand: I adore you. - Kiss on the Neck: I want you, now. - Kiss on the Shoulder: You're perfect. - Kiss on the Lips: I LOVE YOU...
Оди си...оди си со неа ако мислиш дека ќе си посреќен и дека ќе може да те сака како мене...За кратко ќе сфатиш дека кај мене сакаш да се вратиш...Не заборавај во круг сме, а тој се врти
Sex in the air - I don't care I like the smell of it АЈ и јас и ти некој ден вака Се шалам. Или не. Проценете сами Туку реално би му кажала : (прочистувам грло ) Ако ти дојдам и фатам со тоа цевките по глава да мавам никогаш повеќе нема да ти текне да работиш ! Пак се шалам де. Или не. кхм кхм би му кажала дека ми н е д о с т и г а. А баш сакав вечерва да го гњавам, гризам, силувам, и се одејќи точка по точка од дневниот ред. Ама нека се дружи со цевки и греди и оооо нека легне небањат во кревет преморен За инат. НА комшиите. Или на цевките сеедно И за крај. Глуп си понекогаш кога не сфаќаш нешто или ме дриблаш по малку ама јас те сакам. Барем така мислам