Мило ми е што патиш двапати повеќе од мене... Сега знаеш како боли. Џабе не рекле кармата е кучка... Ти кажав секоја моја солза скапо ќе ја платиш, ете сега одплаќај ги....
Сакам да ти го слушнам гласот, ама сигурно спиеш. Спанко невиден си Не ми е жал да те разбудам, одма ќе заспиеш пак. Ама ај ќе се стрпам уште малку.
Потребен си ми... Чувствувам немир, се плашам. Зошто сега? Сакам да те помирисам, да слушнам како ми велиш дека нема ништо страшно, дека и ова ќе го поминеме заедно.
Ја ставив нашата слика како позадина на мобилниот. Секогаш сакам да те гледам до мене. Најубав и најсреќен пар сме, памукче мое.
Сношти ме изненади најпозитивно, не ја знаев таа страна во тебе, ова може да промени се. И не ме зезај дека гушкам многу силно, бидејќи те сакам те стегам толку.
Што толку ги прашуваш луѓето дали сум имал некоја нова во животот не разбирам? Па си имаш дечко, глеј си работа, глеј си го него, што те интересира за мене толку?
Денес правиме 8 години од врска и 1 година од брак,зар толку многу години поминаа, си летна времето. Само нека ни се множат во љубов, слога и мир тоа што ни е најпотребно сега, а слабо го имаме.