абе сам си се заеба, сеа не сфаќаш, ама ти ветувам, за најмалце месец-два ќе си се каеш пошо ја коа сакам некој, сите у оган ќе ги фрлам за тој шо го сакам, едната рака у мед другата у млеко ќе му е. И ќе се потрудам да му е најубаво на свет со мене пошо сум факинг канцер. Амааа, ако некој неќе да ме има у близина, океј, нема љутиш, на крајот на денот, јас никогаш не губам.
Ова вчера беше најмалце што можев да го направам за тебе.Имам мн да ти кажам ама не знам како чувствата да ги преточам на лист.Се надевам делата ке зборуваат во мое име. Ако ти можеш да ја возиш колата со рогови од ирвас за јас да се смејам , тогаш и јас можам свашта нешто за тебе
Жално е да гледам колку ниско си ја проценил мојата вредност и капацитети ! Уште пожално е што си множел со нула колку јас можам да издржам се ! И најстрашно што си заборавил на”времето” и колку тоа ме направило посилна ! ме потсети колку исплакав додека дојдов во овој миг на сеедност и себесвесност . Ме потсети колку нокти ми паднаа во крв додека гребев за трошка малку внимание . Но ме потсети за миг и колку не ми требаш назад Колку заслужувам внимание и почит ! Фала ти!
cestitki za novata devojka ne trosese vreme bravo izgledate sreknii zaljubeni oddednas tolku brzo sekoj den sliki izleguvanja, pravis se so ne mozese so mene ako,mi trebase ova za da prodolzam zal mi e za potrosenoto vreme ama se e lekcija neka vi trae samo podolgo ovojpat