Доста беше изигравање бесни глисти, доста беше ова изигравање недодирљив дај да се разбереме и да ја решиме врскава еднаш за секогаш, доста ми е од игри.
Ќе му пеам Дај да пијам од твоите усни ноќва ќе ни помине ако можеш, ако можеш, во сон ти земи ме дај да бидам твое вино и ти од мене напиј се ако можеш, ако можеш не заборавај ме. <object width="480" height="390"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/-Ps2Nj9u7VA?fs=1&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/-Ps2Nj9u7VA?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="390"></embed></object>
сакам да ги слушам твоите планови за нашата иднина иако ми изгледаат толку далеку иаку звучат чудно и неверодостојно од твојата уста, чекај, стој, што ти станало??? Нее, ти не беше ваков? Зар сеа ќе ми се уозбилуваш? Ај опрај се имам 21 немој уште сеа да ме оптоваруваш ако те опнале бубачките у лгава дека сакаш да си го средиш и уозбилиш животот, гуд лак тогаш, мене пушти ме да летам додека не ми ги скратиш крилјата
Ај бе петелче моееееее, те чекам ко некоја кокошка во креветов, или подобро ко мачка мачорот сега во Февруари Е па ќе ми кажеш доцна е сега, утре сум на работа. И пак ќе останам на мојов пост Не те сакам ваков, те сакам таков каков што беше пред да останам во друго стање. Многу барам ? Добро може понежен само да си А бе ајде идииииииииииииии
Кој ѓавол ли те тераше со такси да си заминиш... те мислам еве веќе полни 24 часа... штета. Ќе чекаме до моето следно доаѓање.
I don't mind it, I don't mind at all It's like you're the swing set, and I'm the kid that falls It's like the way we fight, the times I've cried We come to blows and every night The passion's there, so it's got to be right, right?
Еден ден некаде некогаш,штом сите бајки ќе завршат,грб ќе ти свртат засекогаш сите што без неможат... Дојдии без изговор,на иста улица,исти број.Не треба насмевка,солза,збор.. Дојди јас сум сеуште таа!
....Само ме поведи није важно где,оставичу све због тебе...и недај да ми туга срце пресеца прати чу те мали до месеца... Добро е да знаеш дека секој ден ти е Валентајн ! Те сакам бескрајно <3 М <3 Среќен св.Трифун девојки...Ова е наша вечер,Да наздравиме во име на Валентинчо(љубовта)
the only thing we never get enough of is love and the only thing we never give enough of is love love you
............ТЕ САКАМ БЕСКРАЈНО....ТИ БЛАГОДАРАМ ЗА СЕ........што ќе правев, што ќе бев јас без тебе............нејќам ни да размислувам.......ТИ СИ МИ СЕ....
А на кој? Првиот, вториот, третиот.. Ах, ни јас веќе незнам колку ги имам. Shame on me. Али како и да е, кон никој од нив немам така, посилни чувства, па ај да си поуживам дур е така.. Ако е така, зашто ни јас сама не сум сигурна. Епа ајде, ако ништо друго, поздрав до вас дечки, па ќе видиме што ќе се случи утре, aма however ќе треба да направам селекција во брзо време.
WTF delete на профилот на фб таму те гледав сега ниту таму Спојлер како и да е само што собрав храброст да ти пишам на ѕид вечно име тис ..профилот делете