Ова сум јас за колоквиум, само дан плачам за неколку дена. Нека, барем прекрасно сме си поминале викендов, вреди во секој поглед.
Ќе го пребродиме и ова љубов, само да сме здрави и вака заљубени секогаш, се друго ми е неважно и минливо. Се топам од твојата насмевка
ti si los covek, podmukol, koristoljubiv, i sebicen. znaes da manipuliras so lugjeto no ne znaes da sakas. maksimalno nesiguren vo sebe, so 1000 problemi od tvojata glava i nikoj ne moze da ti pomogne. brzanje za semejstvo so bilo kogo ke ti donese uste pogolemi problemi, ama golem si ti si znaes. jas se cuvstvuvam deka se spasiv od eden nesposoben unisten covek, koj moze znae socijalni formi na ponasanje i kako toa treba da izgleda ali vnatre vo sebe e prazen i bolen i sakase i mene da me uvlece vo negovoto sranje od zivot. fala mnogu prijatno
Немало потреба да трошиш толку пари за толкав букет . Многу ти благодарам, ме изненади, не очекував. Откако сме во брак некако финансиите ни се за други работи планирани и навистина ми беше изненадување ова.
Миличок ти благодарам што си крај мене сега кога ми требаш, само ти ми даваш сила да го издржам периодов , што и да биде во иднина и да сме разделени некој период физички ќе ми бидеш во
Навистина времето помагало да избришеш се. Последниве денови ми е одлично на душава, те преболев конечно. Нема да брзам да сум со некој друг, но доколку се појави некој што ќе ми разбуди емоции зошто да не. Конечно не заспивам и не станувам со помислата за тебе, успеав да те заборавам, дури не ми се верува. Се гордеам со себе. Во новата година влегувам емоционално чисто, без никаков багаж.
Златно мое, утре само за еден фустан што ми се допадна ќе ме носиш до Приштина, а задутре до Истанбул бидејки сакаме да шетнеме некој ден сами. И најбитно е што сам без јас да ти кажам ти разбираш што сакам и што мислам.. Па те обожавам, ветувам ќе се трудам да бидам најдобрата сопруга на светот оти само таква и заслужуваш