Дали требаше да почекам? Дали требаше да не бидеш толку себичен? Could have, should have, would have... ...... Нерамниот пат на преиспитувањето никогаш не бил побескорисен.
Во овие моменти, со се ова што го правиш ми стана јасно дека не сакам да те изгубам никогаш. Неизмерно ти благодарам за се што направи за мене деновиве, сонце мое си ти. Мило ми е што се појави во мојот живот, премногу те сакам и те ценам. И ветувам дека ќе дадам се од себе да ти пружам љубов и поддршка каква што заслужуваш. Држи ме за рака и ќе поминеме се.
Не знам како ми се случи. Беше толку случаино човече... Еве сега кога сакам да се случи нешто со некој друг, не се случува. Не знам како да опишам што чуствувам во моментов во себе. Не ќе да е мудрост или зрелост искуството што го имам, а само уште работи кои ги знам јер требаше да ги научам. И станувам еден генијално гигантен булшит.
Омилен дел од денот-утрото со тебе... гушки, бакнежи, многу воздишки. Ти си ми сонце во ваков тмурен ден. Те сакам неизмерно
Убав ден, иако врнежливо, сепак топло. А од 5 саати шо ги поминавме заедно, не дозволи 1 минута на само да сме. Е браво бе, супер си поминав со другарите твој да знајш.
Абе ептен ме нервираш деновиве, труп си станал Дај однеси ме негде за Нова година, наместо да славиме се' лошо зад нас што остана, ние ќе се затвараме дома Не си сериозен, така?? Годинава имаме и што да славиме бе алоо, па сега ни се годините за уживанција
Несигурна сум. Знаеш се'. Знам се'. Велиш, моето внимание и грижа се нови. Не мислам дека се. Можеби само мојот став на отворена книга е нов. Се плашам. Како дете што прави први чекори. Не треба да е толку тешко, ама е. Јас не знам што веќе не преживеавме, а непочнати. Ваљда и ова. Оти ова твоево е тешко. Мме тешко е. И не знам како да ти помогнам. Се плашам, за тебе. За себе. Издржи, ми требаш.
Свесно или несвесно Секој твој збор ,секој твој потег, се потсетува на : ”не битна си ….не вредиш” Волкот го менува влакното,табиетот не ……..
Фала ти од срце за вчерашниот ден, на двајцата ни требаше онаа убавина Да си имаме повеќе такви денови, а помалку како денешниов