U are so freaking cute, кај те заследив на инста, кај се запустив. После сто години се смешкам кога гледам слика на социјална мрежа, ко тинејџерине. Знам дека нишо нема да бидне, ама ај, ќе си го читам постов некад у иднина и ќе си се смешкам која шупелка сум.
Ќе ми недостигаш многу, еден дел од мене замина со тебе...Остана само празнина и студенило во душава...
Се појави во мојот живот така случајно. И смени се. Со тебе постојано се смеев, се чувствував како своја за прв пат. Има нешто во тебе, што неможе да се опише со зборови. Знам дека повторно нема да го најдам тоа. Никаде... Со никој друг...
Горда сум на тебе , преуспешен си на секое поле. Гледаш колку сум вознемирена што ќе правам без тебе тие недели. Но конечно сакам да видам насмевка на твоето лице и задоволна душа , заслушуваш и повеќе. Верувам во тебе
Двајцата си ги остваривме соништата и сите планови кои ги имавме, само не еден покрај друг.. И најтажното е што ништо од ова не ме радува и допира кога ти не си тука да ми кажеш колку си горд на сите мои достигнувања, како што правеше секогаш...
Никој друг нема толку посебна насмевка, никој нема такви насмеани очи како твоите, никој нема срце поголемо од твоето, никој нема љубов посилна од твојата, никој нема толку чиста душа како твојата, никој нема толку прекрасен карактер како твојот. Никој друг го нема твојот мирис. Никој нема ништо ни слично на нешто твое. Никаде нема никој ни сличен на тебе. Залудно те барам во други, кога си еден и единствен. Залудно чекам да се појавиш од некаде, кога знам дека тоа нема никогаш да се случи. Залудно е сѐ без тебе, празно и бесмислено. Знам многу често да ги затворам очите и така да стојам со часови, знаеш зошто? Само тогаш можам да те видам, да те слушнам, да те допрам, да те помирисам.. Сѐ твое ми недостига , ти ми недостигаш.. Проклет нека е светот без тебе, проклет нека е животот без тебе. Засекогаш ќе останеш посебен за мене, еден и единствен. Ниту еден друг нема твоето место никогаш да го заземе. Во едно сум сигурна, ако некогаш имам син, тој ќе го носи ТВОЕТО ИМЕ