Зошто беше толку суров кон мене вчера? Се утепав од плачење, очите уште ми се подуени. Баш пред празнициве, ме уби у поим. Се надевам во новата година се ќе се смени и нема повеќе да те гледам, колку и да боли тоа. Фала ти за се
Боли љубовта понекогаш. А треба ли да боли? Не знам што е љубов. Од дете не знам. Но, осаменоста повеќе би болела.
Мило ми е што зборевме муце, сега мислам ќе можам да те пуштам конечно. Ќе те сакам, ама нема да се борам за тебе.
Ми недостигаш, проклето многу ми недостигаш... Се подготвував за ова и спремно го дочекав моментот..... Но бадијала, душата ме боли, се ми е пусто и празно без тебе.
Секоја година си ја завршувам со пост во темава, некако убава симболика ми има сето тоа. Годинава нема да е исклучок. Во 2023 влегувам целосно сингл. Спремна да го отворам срцето, предолго време беше скршено и затворено. Едвај, едвај чекам пак да се заљубам, да сакам некого и да им речам збогум на самотијата, тагата и болката.
16-taa godina zaedno ja isprakame 17-taa ja docekuvame,znaes mil moj mnogu sum srekjna sto te imam vo zivotot,sekoja borba so tebe mi e polesna,sekoja pobeda poslatka...vo 2023 samo posakuvam da si ostanes takov kako sto si moja pozitivna budala